Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.

Doresc şi eu părerea voastră despre www.cspgl.ro/forum . 

Suntem la început , nu copiem categorii,modele , descrieri etc.

Aştept părere sinceră la:

LEGENDĂ :

Suntem primul forum cu legenda in 3 segmente.

HFkPIlO.png

Aştept părere şi pentru statistici având în vedere că suntem la început..:

dG028ti.png

BONUS: Cea mai folosită categorie(=statistici)

Wi3zL69.png

Aştept păreri,sfaturi , dar sincere.

CE aţi adăuga,ce aţi scoate ?

ATENŢIE : Sper să nu se găsească vreun inteligent să îmi zică ăăă duuL @ , sunteţi slabi , aţi copiat legendz la temăă . 1). Legendz,nu mai e. 2). Eu nu folosesc toate copiile de teme cu 15 mii de bug-uri , eu am tema direct de la CRS ( sasquatch) se vede in copyright , si editată de mine.

• Upvote 1
  • Downvote 1

daina mucles daina deles

Posted

Cred ca ai putea folosi un hook gen categories ca sa mai scazi din ele , dai prea mult de rotita de la mouse . In rest : succes cu ea . Nota 9.

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Cred ca ai putea folosi un hook gen categories ca sa mai scazi din ele , dai prea mult de rotita de la mouse . In rest : succes cu ea .

Am să ţin cont de părerea ta.

Chiar voi adăuga.

• Downvote 1

daina mucles daina deles

Posted

- Scoate bara care te urmareste e enervanta

- Incearca sa schimbi chestia cu invartirea meniului pare enervanta

- Un logo mai atractiv ? (Daca faci parteneriat cu www.fraggs.net iti fac eu unul)

bannermare.gif

Posted

- Scoate bara care te urmareste e enervanta

- Incearca sa schimbi chestia cu invartirea meniului pare enervanta

- Un logo mai atractiv ? (Daca faci parteneriat cu www.fraggs.net iti fac eu unul)

Da bara care te urmărește e enervanta ,meniul e foarte ok e ceva mai unic dacă se invarte si logo-ul e ff ok si nu cred ca facem parteneriate.

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Legenda in 3 segmente nu mi se pare chiar cea mai buna idee, dar e alegerea voastra. De ce ai ocupa atata spatiu pentru 3 cuvinte pe fiecare rand?

Mi-sa părut ceva unic , o idee ok din punctul meu de vedere..

• Upvote 1
  • Downvote 1

daina mucles daina deles

• 3 weeks later...
Posted

Conținutul forumul este foarte ok, prin conținut vreau să zic membrii, staff șamd. Dar însă, există și un dar. Tema cam lasă de dorit.. Ți-aș sfătui să scoți acel efect de la butoane, sincer, nu avantajează cu nimic, și un border la maintitle ar fi ok.

ECILA.RO gaming network

Posted

Conținutul forumul este foarte ok, prin conținut vreau să zic membrii, staff șamd. Dar însă, există și un dar. Tema cam lasă de dorit.. Ți-aș sfătui să scoți acel efect de la butoane, sincer, nu avantajează cu nimic, și un border la maintitle ar fi ok.

A gasit si cine sa iti dea sfaturi despre teme =)) the big webmaster are here .

Dul@ , ai mult de lucrat daca vrei sa faci ceva frumos :) Ma cauti pe mess daca vrei sfaturi ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.