+duL @ Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Salut. Doresc şi eu părerea voastră despre www.cspgl.ro/forum . Suntem la început , nu copiem categorii,modele , descrieri etc. Aştept părere sinceră la: LEGENDĂ : Suntem primul forum cu legenda in 3 segmente. Aştept părere şi pentru statistici având în vedere că suntem la început..: BONUS: Cea mai folosită categorie(=statistici) Aştept păreri,sfaturi , dar sincere. CE aţi adăuga,ce aţi scoate ? ATENŢIE : Sper să nu se găsească vreun inteligent să îmi zică ăăă duuL @ , sunteţi slabi , aţi copiat legendz la temăă . 1). Legendz,nu mai e. 2). Eu nu folosesc toate copiile de teme cu 15 mii de bug-uri , eu am tema direct de la CRS ( sasquatch) se vede in copyright , si editată de mine. 1 1 daina mucles daina deles
+th3#afk Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Cred ca ai putea folosi un hook gen categories ca sa mai scazi din ele , dai prea mult de rotita de la mouse . In rest : succes cu ea . Nota 9. Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
+duL @ Posted January 24, 2015 Author Report Posted January 24, 2015 Cred ca ai putea folosi un hook gen categories ca sa mai scazi din ele , dai prea mult de rotita de la mouse . In rest : succes cu ea . Am să ţin cont de părerea ta. Chiar voi adăuga. 1 daina mucles daina deles
Hattoldy Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 - Scoate bara care te urmareste e enervanta - Incearca sa schimbi chestia cu invartirea meniului pare enervanta - Un logo mai atractiv ? (Daca faci parteneriat cu www.fraggs.net iti fac eu unul)
+Constantin Lucian Luca Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 - Scoate bara care te urmareste e enervanta - Incearca sa schimbi chestia cu invartirea meniului pare enervanta - Un logo mai atractiv ? (Daca faci parteneriat cu www.fraggs.net iti fac eu unul)Da bara care te urmărește e enervanta ,meniul e foarte ok e ceva mai unic dacă se invarte si logo-ul e ff ok si nu cred ca facem parteneriate. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
gaby Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Legenda in 3 segmente nu mi se pare chiar cea mai buna idee, dar e alegerea voastra. De ce ai ocupa atata spatiu pentru 3 cuvinte pe fiecare rand? 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+duL @ Posted January 24, 2015 Author Report Posted January 24, 2015 Legenda in 3 segmente nu mi se pare chiar cea mai buna idee, dar e alegerea voastra. De ce ai ocupa atata spatiu pentru 3 cuvinte pe fiecare rand? Mi-sa părut ceva unic , o idee ok din punctul meu de vedere.. 1 1 daina mucles daina deles
+duL @ Posted January 26, 2015 Author Report Posted January 26, 2015 Up. Am revenit la legendă default. Aştept și alte propuneri. 1 1 daina mucles daina deles
+Vlăduț Rădulescu Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Culoarea pentru categorii este prea închisă la culoare. Maintitle-ul este prea mare ca și height. Pe principal, 9.
Iusti Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Precum vad forumul a fost hackerit, nu am ce comenta.
+duL @ Posted February 4, 2015 Author Report Posted February 4, 2015 Precum vad forumul a fost hackerit, nu am ce comenta. A revenit daina mucles daina deles
Alexandru C. Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Fosta temă de pe legendz , nici o noutate ? a lot of bla bla bla...
+duL @ Posted February 6, 2015 Author Report Posted February 6, 2015 UPDATE: Logo schimbat. daina mucles daina deles
+duL @ Posted February 25, 2015 Author Report Posted February 25, 2015 Up. Skin schimbat. daina mucles daina deles
+duL @ Posted February 28, 2015 Author Report Posted February 28, 2015 Frumos Bafta cu el ! Mulţumim ! daina mucles daina deles
† Quίηη™ Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 Frumos bafta in continuare wWw.UltraPhase.RoUltraPhase RomaniaY!M: marianstefan09@yahoo.comSkype: marianstefan123Sau PM pe forum la † Twίηη™
+Stefan Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 De ce nu pui ca subforumurile sa fie cate 3 ? In rest e ok
mR.iReal ;x Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Frumos , braco CSPGL ! <p>Red-DevilZ Caută staff / servere / clanuri . Hai şi tu . Poţi intra in staff. [ http://red-devilz.ml ]
+Artick Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Conținutul forumul este foarte ok, prin conținut vreau să zic membrii, staff șamd. Dar însă, există și un dar. Tema cam lasă de dorit.. Ți-aș sfătui să scoți acel efect de la butoane, sincer, nu avantajează cu nimic, și un border la maintitle ar fi ok. ECILA.RO gaming network
+Andreeas Z. Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Conținutul forumul este foarte ok, prin conținut vreau să zic membrii, staff șamd. Dar însă, există și un dar. Tema cam lasă de dorit.. Ți-aș sfătui să scoți acel efect de la butoane, sincer, nu avantajează cu nimic, și un border la maintitle ar fi ok.A gasit si cine sa iti dea sfaturi despre teme the big webmaster are here .Dul@ , ai mult de lucrat daca vrei sa faci ceva frumos Ma cauti pe mess daca vrei sfaturi
Recommended Posts