Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.

Doresc şi eu părerea voastră despre www.cspgl.ro/forum . 

Suntem la început , nu copiem categorii,modele , descrieri etc.

Aştept părere sinceră la:

LEGENDĂ :

Suntem primul forum cu legenda in 3 segmente.

HFkPIlO.png

Aştept părere şi pentru statistici având în vedere că suntem la început..:

dG028ti.png

BONUS: Cea mai folosită categorie(=statistici)

Wi3zL69.png

Aştept păreri,sfaturi , dar sincere.

CE aţi adăuga,ce aţi scoate ?

ATENŢIE : Sper să nu se găsească vreun inteligent să îmi zică ăăă duuL @ , sunteţi slabi , aţi copiat legendz la temăă . 1). Legendz,nu mai e. 2). Eu nu folosesc toate copiile de teme cu 15 mii de bug-uri , eu am tema direct de la CRS ( sasquatch) se vede in copyright , si editată de mine.

• Upvote 1
  • Downvote 1

daina mucles daina deles

Posted

Cred ca ai putea folosi un hook gen categories ca sa mai scazi din ele , dai prea mult de rotita de la mouse . In rest : succes cu ea . Nota 9.

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted
  On 1/24/2015 at 12:29 AM, th3#afk said:

Cred ca ai putea folosi un hook gen categories ca sa mai scazi din ele , dai prea mult de rotita de la mouse . In rest : succes cu ea .

Am să ţin cont de părerea ta.

Chiar voi adăuga.

• Downvote 1

daina mucles daina deles

Posted

- Scoate bara care te urmareste e enervanta

- Incearca sa schimbi chestia cu invartirea meniului pare enervanta

- Un logo mai atractiv ? (Daca faci parteneriat cu www.fraggs.net iti fac eu unul)

bannermare.gif

Posted

On 1/24/2015 at 1:29 AM, Hattoldy said:

- Scoate bara care te urmareste e enervanta

- Incearca sa schimbi chestia cu invartirea meniului pare enervanta

- Un logo mai atractiv ? (Daca faci parteneriat cu www.fraggs.net iti fac eu unul)

Da bara care te urmărește e enervanta ,meniul e foarte ok e ceva mai unic dacă se invarte si logo-ul e ff ok si nu cred ca facem parteneriate.

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted
  On 1/24/2015 at 10:42 AM, gaby said:

Legenda in 3 segmente nu mi se pare chiar cea mai buna idee, dar e alegerea voastra. De ce ai ocupa atata spatiu pentru 3 cuvinte pe fiecare rand?

Mi-sa părut ceva unic , o idee ok din punctul meu de vedere..

• Upvote 1
  • Downvote 1

daina mucles daina deles

• 3 weeks later...
Posted

Conținutul forumul este foarte ok, prin conținut vreau să zic membrii, staff șamd. Dar însă, există și un dar. Tema cam lasă de dorit.. Ți-aș sfătui să scoți acel efect de la butoane, sincer, nu avantajează cu nimic, și un border la maintitle ar fi ok.

ECILA.RO gaming network

Posted

On 3/12/2015 at 8:57 PM, Marian - said:

Conținutul forumul este foarte ok, prin conținut vreau să zic membrii, staff șamd. Dar însă, există și un dar. Tema cam lasă de dorit.. Ți-aș sfătui să scoți acel efect de la butoane, sincer, nu avantajează cu nimic, și un border la maintitle ar fi ok.

A gasit si cine sa iti dea sfaturi despre teme =)) the big webmaster are here .

Dul@ , ai mult de lucrat daca vrei sa faci ceva frumos :) Ma cauti pe mess daca vrei sfaturi ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.