Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum as putea face urmatoarele lucruri:

1. Link-urile din topicuri (spre exemplu un link de download de la o imagine) sa nu fie vizibil pentru vizitatori, doar pentru membri, si sa apara un mesaj gen (pentru a vedea link inregistreaza-te sau logheaza-te).

2. Codurile din topic as vrea sa fie vizibile doar membrilor, si doar dupa ce acestia lasa un reply la mesaj (pentru a vedea codul lasa un reply).

Cam asa ceva vreau, se poate?

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Posted

m-ai mult am nevoie de ceva care sa scunda tagul code si sa il arate doar cand in acel subiect s-a dat un reply.... daca se poate face asa ceva cu hook-ul de mai sus unde se seteaza asa ceva ca eu nu am gasit.

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

• Moderators
Posted

Se pot ascunde linkurile si codurile cu hook-ul de mai sus.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

am inteles dar eu vreau urmatorul lucru:

sa ascunda tagul code nu doar de vizitatori (sau ce setezi tu) eu vreau sa am o setare care este in felul urmator:  "Pentru a vedea codul te rugam raspunde la subiect cu un mesaj."

Albert Einstein

Posted

alta treaba. Multumesc Rezolvat

Albert Einstein

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.