Jump to content

Bilete Pentru Dreamhack Masters Romania


th3#afk

Recommended Posts

După atâta timp de schimbări și plecări ici colo, era și timpul să ne consumăm bateriile reîncărcate pentru acest nou an.

Festivalul Dreamhack 2015 a dat frâu liber vânzărilor de bilete și abonamente pentru a 5-a ediție a celui mai mare festival digital din România, DreamHack Bucharest 2015, care se va desfășura între 24-26 aprilie, la Sala Polivalentă din capitală.

 

10572251_793478490698945_126584553000308

Ca un “fresh-meat” pentru fanaticii jocurilor digitale ( Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2, League of Legends, HearthStone etc.), cei de la ComputerGames ne sugerează niște prețuri mai mici dacă vrei să îți asiguri intrarea la cel mai mare eveniment de gamingdin România, în perioada 26 ianuarie – 8 februarie:

  • 40 lei/ 8 euro SMS – pentru abonamentul de 3 zile (24-26 aprilie)
  • 300 lei  – pentru zona VIP

Bilete și abonamentele au prețuri promoționale în perioada 26 ianuarie - 8 februarie și pot fi achiziționate de pe shop.computergames.ro.

Biletele se pot cumpăra și prin www.bilete.ro, din oficiile Poștei Române și Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum și din Magazinele Germanos.

In 2014 : finala a fost jucata de Alliance si Cloud9 ( aici joaca si bone7) fiind castigata de alliance cu scorul de 2-0


Sursa:dota2Romania

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.