Jump to content

Roaming Gratuit In Europa?

FML

Recommended Posts

Bă, e adevărat. L-am sunat pe tata, care se duce în străinătate în curse cu transportorul. Eu îl sun și îmi ia din minutele „naționale”, adică eu am Orange și eu pe el îl sun pe Vodafone, dar treaba e că are un abonament anume care te lasă să îl suni și să te sune și el fără să coste vreun bănuț, adică 500 (abonamentul este Red 20 parcă, nu mai știu). 

Mersi de raspuns .

Cum stii deja , nu - s fan abonament , crezi ca exista / va exista si o cartela specifica care sa faca la fel ?

Probabil. Eu am abonament, tata are abonament. Oricum prefer abonamentul decât cartela PrePay (cum e la Orange). Măcar să am de unde da un bip dacă rămân fără minute :))

Incepand cu 15 decembrie 2014, se termina cu tarifele de roaming pe teritoriul Uniunii Europene. Asadar, de la jumatatea lui decembrie incolo, nu mai avem a ne teme de un posibil atac de cord la vederea facturii, dupa o plecare in alta tara Europena. Mai fain, este ca aceasta norma se va aplica nu numai pentru voce si mesagerie, ci si pentru date. Totusi, se pare ca lobby-sti companiilor au reusit ceva: In cazuri exceptionale, operatorii pot aplica taxe pentru a se proteja impotriva “utilizarii abuzive sau anormale” a serviciilor lor. Este un pas urias inainte, pentru consolidarea unei piete unice de telefonie, la nivel European.

http://zonait.tv/roaming-gratuit-uniunea-europeana/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Definiti - mi si mie va rog utilizare abuziva sau anormala ...

Nu prea inteleg ...

Gen ... Daca am nationale nelimiatate , nu pot vorbi si 24/24 in UE [ intamplandu - se ca la Vlad ] ? 

Poti trage o fuga la reprezentanti sa intrebi. Sau suni la *222(vodafone, doar astia ii stiu) si vezi acolo (pana la urma tot dai sa vb cu cineva). Sau pe siteul celor de la vodafone(parca vodafone aveai..dar tre sa fie pt orice) tre sa fie un contact cu o adresa de mail. Dai acolo mail si ei o sa iti raspunda cand pot.

love is a verb
Love is a doing word