Alexandru C. Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Salut , am facut un model , intr-un topic , si cand vreau sa copiez acel model sa fac un alt topic , uitati cum apare : Am incercat sa sterg acel topic cu modelul si sa fac altul de 3 ori , dar tot aia e . Stie cineva cum se poate rezolva ? a lot of bla bla bla...
Moderators gadeas Posted January 30, 2015 Moderators Report Posted January 30, 2015 Asa functioneaza copy/paste-ul de la chrome, incearca sa dai paste cu comanda: CTRL + SHIFT + V Si se va copia fara stil. Nu prea ai ce rezolva cand nu e vina lu IPB. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alexandru C. Posted January 30, 2015 Author Report Posted January 30, 2015 Asa functioneaza copy/paste-ul de la chrome, incearca sa dai paste cu comanda: CTRL + SHIFT + V Si se va copia fara stil. Nu prea ai ce rezolva cand nu e vina lu IPB. Cum , ca pana acum am copiat cu ctrl+c fara problema , si cu tot cu stil.. a lot of bla bla bla...
demonaz Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 eu am patito de la Group Formatting Prefix <span style='color:red;'> nu era pus la Group Formatting Suffix </span>
Moderators gadeas Posted January 30, 2015 Moderators Report Posted January 30, 2015 Pentru ca in functie de ce copiezi si cum e stilu de unde copiezi. Exemple simple luate de aici: Started By KronoS, Today, 04:01 PM 3 replies to this topic PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
emytza Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Selecteaza tot ce e acolo ( CTRL+A) apoi vezi ca ai in partea din stanga sus al editorului de text in a doua casuta o guma , aceea va sterge formatul textului .
Alexandru C. Posted January 30, 2015 Author Report Posted January 30, 2015 Am rezolvat , e de la browser. a lot of bla bla bla...
+tazzy* Posted January 31, 2015 Report Posted January 31, 2015 Da, de la browser este. Dar, poti sa le iei sa le bagi in notepad si dupa sa le scrii in topic. Sau, sa nu le mai copiezi. Ce zici de asta?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now