Jump to content

Pareri Si Sugestii Acel Community

Recommended Posts

Salutare , a aparut o noua comunitate ACEL ROMANIA , deschiderea oficiala a fost astazi , fondatorii sunt KronoS (EU) Si xBourne , astept cele mai sinceri pareri despre design , staff si calitate , si pentru toti cei care cred ca este traffic generator uitati aici : 

0Ed3kYt.png

a lot of bla bla bla...

tema repede :)) .

Am deja fanii :D

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

îmi place:

• că aţi băgat efectul de la butoane şi la categorii pe hover.
  • Diferenţa de culori dintr |subcategorii|nr reply , nr topics | persoana care a postat.               Griurile sunt alese frumos + culoarea la border pe măsură.

Nu îmi place:

• Headerul (partea care contine bannerul,butoanele sunt ok).
  • 5 users are online (in the past 60 minutes) , Members Online Today: 4   [Collapse] ,  Board Life Status au align: left , iar legenda center.   scoate la legenda <center> , dă mai bine fără el , fiind totul în linie.
  • Nu imi place faptul că până si Memmbrul are <b> , iar Loyality nu are..

Acord nota 8,5 // 9 .

daina mucles daina deles

Tema publica editata si design de rahat.

wow , asa rau ai ajuns dupa ce designerul tau a venit la mine ?

:) N-am nimic personal , dar nu suport persoanele care tin pica , imi spui ca tema mea e "nimic editata , praf " etc cand eu stau  2 zile la rand sa lucrez la noua tema , si tu care iei o tema o modifici , pui un design de rahat , te bati in piept ?

Nu pustiule ,  nu am nimic cu nimeni dar nu-mi place gandul ca unul care nu e in stare sa faca ceva la fel sa judece.

Comunitatea pare ok am intalnit persoane , insa echipa si persoana care o intretine e de rahat.

4/10

bannermare.gif

Tema publica editata si design de rahat.

wow , asa rau ai ajuns dupa ce designerul tau a venit la mine ?

:) N-am nimic personal , dar nu suport persoanele care tin pica , imi spui ca tema mea e "nimic editata , praf " etc cand eu stau  2 zile la rand sa lucrez la noua tema , si tu care iei o tema o modifici , pui un design de rahat , te bati in piept ?

Nu pustiule ,  nu am nimic cu nimeni dar nu-mi place gandul ca unul care nu e in stare sa faca ceva la fel sa judece.

Comunitatea pare ok am intalnit persoane , insa echipa si persoana care o intretine e de rahat.

4/10

Ce-as vrea sa te injur , dar ma abtin

Asta e parerea ta , ok.

Dar nu-mi spune mie ca sunt o persoana de rahat.

a lot of bla bla bla...

Ce-as vrea sa te injur , dar ma abtin

Asta e parerea ta , ok.

Dar nu-mi spune mie ca sunt o persoana de rahat.

Mda nu mi se pare frumos sa va intepati unul pe altul aici.. Exiata mess skype etc..

Cat despre acel.com

Defapt eu as numi comunitatea asta altfel plagiatori-acel.ro :))

Totul este copiat .

5/7

• 2 weeks later...

daca te uiti pe acel.ro te duce catre www.limitcs.ro/forum care e scris cu uppercase si da eroare fiindca fisierul original e scris cu litera mica . Jalnic sincer .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro