Jump to content

Problema Yahoo Messenger (Mi Se Sparge Parola)

Vlad Alexandru

Recommended Posts

Folosesc Yahoo Messenger de 10 ani dar nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata ! 

Dintr-o data parola de la id a fost schimbata, am dat la "forgot password" am reschimbat-o si din nou a fost sparta . Am verifica cu antivirusul sa vad daca am vreun " Ardamax " si nu a gasit niciunul ! Chestia asta s-a repetat de cateva ori sa schimb parola si iar sa fie furata ! Nu stiu ce sa mai fac , am date foarte importante in acel id si nu vreau sa le pierd, ba chiar sa le afle altii ! 

Multumesc Anticipat ! 

~ TRAG ROMANIA ~

--> Recrutam STAFF / SERVERE / CLANURI <---

www.trag.ro/forum

Parteneri Officiali

Gazduire Jocuri : www.sase6.ro

Boost CS1.6 : www.csboost.net

Download CS1.6 : www.xdrpciv.ro

Suna a keylogger. Uita-te sa nu ai setata alternate email o adresa pe care nu o cunosti. De asemenea, nu ar fi rau sa-ti introduci numarul de telefon ca metoda de recuperare a parolei.

Nu stiu ce antivirus ai folosit pentru scanare, insa e posibil sa suga. Pentru a sporit gradul de incredere ca nu ai nimic in pc poti incerca un Kaspersky Internet Security 2015: http://shop.kaspersky.ro/versiuni-trial

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

@Terror chiar am pus o parola din 30 de cifre si litere si tot a fost sparta nu stiu cum face si ce face . Imi puteti recomanda un antivirus foarte bun fara bani ? Eu am scanat cu MalwareBytes Antivirus si nu am gasit niciun " Ardamax " ! Si @gaby cum pot face sa scot acele emailuri ? Am inca 2 pe langa numarul meu de telefon ..

~ TRAG ROMANIA ~

www.trag.ro/forum

Parteneri Officiali

ar mai fi scoate tot ce ai de la start-up, nu mai salva parola nici in messenger nici in browser (poate cineva cu acces la compu tau intra doar si afla parola, fara sa aibe ceva software instalat pentru asta), sa pui parola la wireless daca ai asa ceva, ca poate unu din vecini care se afla pe reteaua ta iti intercepteaza traficul si iti afla parola..

love is a verb
Love is a doing word

Am net de la romtelecom cu o parola prestabilita de ei , care nu este foarte usoara crede-ma . Nu-i de la asta . Am scanat iarasi cu antivirusul si am gasit asta : 

hw2rU43.jpg

Atat am gasit .. De reinstalat windowsul nu pot ca am registru de la magazin pe el si nu pot pierde datele ..

~ TRAG ROMANIA ~

www.trag.ro/forum

Parteneri Officiali

• 2 weeks later...
  • 7 months later...