Justdapz Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Buna seara ,as dori si eu acel hook prin care un user nu poate face 2 posturi unul dupa altu Daca un membru posteaza la ora 6.45 si la 8.45 vrea sa posteze din nou. si daca in aceasta perioada nu a mai postat nimeni,sa nu se mai adauge inca 1 post si sa se "editeze" postul trecu
Solution gaby Posted February 5, 2015 Solution Report Posted February 5, 2015 ACP --> Tools & Settings --> Topics, Posts and Polls --> Merge member's concurrent posts 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Alexandru C. Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Eu acolo am valoarea 0 , cu ce trebuie sa schimb , sau ce trebuie sa adaug ? a lot of bla bla bla...
Justdapz Posted February 5, 2015 Author Report Posted February 5, 2015 In loc de valoarea 0 pun durata in care se unesc posturile sau "1"
Moderators gadeas Posted February 5, 2015 Moderators Report Posted February 5, 2015 When a member posts twice within n minutes, once after the other in a topic they will be merged into one post. Enter the number of minutes to capture concurrent posts. Enter 0 to not use. Acolo setati cate minute vreti. Daca vreti ca abea peste 24 ore sa se puna intr-un post separat scrieti 1440. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now