Jump to content

Prolema Logare Facebook: Fsockopen

Go to solution Solved by gadeas,

Recommended Posts

Posted

Salut.

Am facut toti pasii...

Am facut aplicatia, am introdus app-id si codul secret, dar cand vreau sa ma loghez apare asta:

Warning: fsockopen(): unable to connect to ssl://graph.facebook.com:443 (Connection refused) in /home/u144185570/public_html/forum/ips_kernel/facebook/facebookoauth.php on line 308

Si

post-34376-0-49829500-1423129846_thumb.p

• Moderators
Posted

Esti sigur ca ai ales la:

Default member group

Din setarile de la facebook connect un grup care intradevar are acces si e validat? Dexemplu "Member".

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Aplicatia de la Facebook este bine setata? Urlu, etc etc?

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Key idu si alea le primesti dupa ce iti creezi o aplicatie de Facebook, setarile de acolo is facute corect?

• Moderators
  • Solution
Posted

Nu la aia ma refer, pe contu tau de facebook iti trebuie creata aplicatia pentru asaceva:

https://developers.facebook.com/apps/

Acolo setarile de Site URL, Mobile Site URL is setate bine?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.