Funcky Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Am mai postat odata asta dar o postez din nou pentru ca nu am gasit nici acum rezolvare. Vreu sa fac sa-mi apara exact ca in imagine http://i.imgur.com/kaZuqjy.pnginformatiile acelea de sub avatar, cu aceleasi culori doar ca in loc de nick samp sa fie simplu Nick. Vreau sa stiu exact unde sa intru ce sa modific si cum. Multumesc anticipat:) Quote Forum: forum.focsanics16.ml Afiliem clanuri Counter-Strike. Afiliem servere de orice tip care au nevoie de un forum. Un forum de gaming si divertisment nou deschis. Cautam desigeri si moderatori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iusti Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Acel este un hook. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funcky Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Pentru timpul online stiu, dar eu l-am instalat iar sub profil apare doar ":" Si restul cum le pot face? Quote Forum: forum.focsanics16.ml Afiliem clanuri Counter-Strike. Afiliem servere de orice tip care au nevoie de un forum. Un forum de gaming si divertisment nou deschis. Cautam desigeri si moderatori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Solution gadeas Posted February 6, 2015 Moderators Solution Report Share Posted February 6, 2015 Cu custom profile fields. 1 Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funcky Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Deci la mine apare asa: http://i.imgur.com/RkEvoXh.pngSi eu vreau sa fac ca in imaginea de mai sus Quote Forum: forum.focsanics16.ml Afiliem clanuri Counter-Strike. Afiliem servere de orice tip care au nevoie de un forum. Un forum de gaming si divertisment nou deschis. Cautam desigeri si moderatori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funcky Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Am rezolvat, multumesc oricum t/c! Quote Forum: forum.focsanics16.ml Afiliem clanuri Counter-Strike. Afiliem servere de orice tip care au nevoie de un forum. Un forum de gaming si divertisment nou deschis. Cautam desigeri si moderatori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiddinG Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Poți spune cum ai rezolvat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funcky Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 Ma ajutat un prieten... Quote Forum: forum.focsanics16.ml Afiliem clanuri Counter-Strike. Afiliem servere de orice tip care au nevoie de un forum. Un forum de gaming si divertisment nou deschis. Cautam desigeri si moderatori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts