Jump to content

Deface Site (Firstgame.ro)

Vlad Alexandru

Recommended Posts

Deface? Hackeri?

Deja multa copchilarime incepe sa isi murdareasca guritza lor cu aceste cuvinte,

Multii din voi din dorinta de a devenii (Hackeri) picati in plasa asa numitilor (Hackeri)

Satul de first, trag,

niste denumirii de le traduci iti vine sa iti dai cu barda in c...aie

Deface? Hackeri?

Deja multa copchilarime incepe sa isi murdareasca guritza lor cu aceste cuvinte,

Multii din voi din dorinta de a devenii (Hackeri) picati in plasa asa numitilor (Hackeri)

Satul de first, trag,

Ruleplay, abia îl poți pronunța :))

Bă, și săptămâna aia e ceva. Eu unul nu pot intra nici în contul cuiva, nici keylogger nu știu să fac :)))

• Upvote 1

Deface? Hackeri?

Satul de first, trag,

Inainte sa ne dam cunoscatori de limbi germanice , sa luam si DEX - ul , zic .

• Upvote 3

• 6 months later...

"Deface" un termen din ce in ce mai folosit, acum problema este ca din 1.000 de oameni care vorbesc despre acest lucru, doar 10 stiu defapt ce inseamna, daca pui un index cu "hacked by" dai dovada ca esti doar un "noob", asta nu e lauda, lauda este sa apareti in hall of fame la microsoft, ebay, apple, etc.

• Haha 1
  • Upvote 1

• 4 weeks later...
  • Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.