Jump to content

Mi Se Reseteaza Calculatoru In Jocuri, Ce Sa Fac?

Recommended Posts

Posted

Salut :(( am si eu o problema cu resetatul calcculatorului .... deci ... intru in joc ma joc 5-10 min si poc restart am citit niste topicuri cu problema asta si am facut ce sa zis pe acolo ... sa intru in (my computer .. proprietis .... advanced ... startup and recovery si sa debifez automaticly restart ... ) ok am facut asta si mia mers jocut cu 10 minute mai mult ........ dupa care sa resetat si mi sa facut ecranul albastru si nush c scria pe acolo PLZZ HELP CE FAC :((( ..... lam dus si acolo de und lam cumparat ca este inca in garantie si ei spun ca la ei nu se reseteaza :-( plz help !!!

Posted

da, de la video s-ar parea sa vina problema, ai o placa video slaba ?

incearca sa instalezi ultimele drivere pentru placa ta, daca nu merge incearca sa reinstalezi jocurile, daca nici asa nu merge, reinstaleaza windowsul, daca tot nu merge dute peste ei la garantie, si explica-le cum se intampla si ce se intampla.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

am instalat toate driverele cele mai noi ............. dar tot asa face ........... !!!!!!!!! :( am placa video nVidia GForce FX5500 de 128 MB

rami am 1GB ......... PS : aligabi ..... da cred ca e de la memorii .... cand se reseteaza ..... se face ecranu albastru ... si ....... scrie cu memory ceva de genu Stop 0x0000008E (0000000000x0 .......... etc ) ce sa fac .....??????????

Posted

da, de la video s-ar parea sa vina problema, ai o placa video slaba ?

incearca sa instalezi ultimele drivere pentru placa ta, daca nu merge incearca sa reinstalezi jocurile, daca nici asa nu merge, reinstaleaza windowsul, daca tot nu merge dute peste ei la garantie, si explica-le cum se intampla si ce se intampla.

Pai nu trebuie sa iti instalezi ultimele drivere aparute, ca iti bulesti placa video. Incearca sa instalezi drivere forceware de la 90 pana la maxim 100. E de asemenea posibil ca sa ai o problema cu racirea placii video. Ai facut vreun overclock? Ti se invarte ventilatorul cum trebuie?

Posted

nu am cooler pe placa video am prosti dinalea din metal :| de absorb caldura ! a da ... nici nu am auzit de windows XP black v4 wtf??? dar nu cred ca o sa mearga ................ :((

Posted

merge 100% ....cauta pe terente xp black ..sau macar xp sp2 ...iti va merge ..cu xp black ti`am zis iti pune ultimele drivere la toate componentele ...deci ..!!Alegerea e a ta ...eu ti`am zis o varianta sigura!

Posted

Fratylor stiti ce as face eu?daca as sti ca mai am garantia la el mas duce frumusel cu el la firma si le as zice toate simptomele si sal examineze ei si sa mil repare.daca numai este mas duce as da niste banuti si la fel le as cere si lash repara cum trebui.dc va agitati atata daca nu se gaseste problema,sau poate are ceva setarile din BIOS sau la BIOS.sau las arunca pe geam cum a facut acuma2-3 ani un prieten si las aduna cu matura adoua zi - chiar asa a facut,locuieste la etajul 2, si mi as lua altul.

Posted

faza e ca e in garantie si am mai fost o data cu el din aceeasi cauza .... or schimbat sursa si atata si or zis ca nare nimica .. cand lam aus acasa ... poc so resetat iara .... SI am Win Xp SP2... :|

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.