Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Am pus cu K, ca sa nu fiu nevoit sa schimb procesorul prea curand, si sa am posibilitate de OC....candva... Desi nu tin neaparat sa iau cu K.

Nu l-am vazut pe ala din link-ul tau...

Cand apare skylake.. o sa stau sa astept 'bebemuci' sau ce urmeaza dupa el.. si tot asa :)

Sodas, ma tenteaza gtx970...

iar cu ramii, nu pot sa cumpar doar asa ..cate o placuta.. ca sunt dual chanel, ori iau direct 16, ori nu...

Terror, poti recomanda hdd.

Posted

Placa video trage tot chinu in gaming procesoarele sunt la fel in termeni de performanta maxim 1 fps . Doar in rendering merita 4690k . Cu banii economisiti intra 970 in buget.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

M am exprimat Putin gresit diferena dintre procesorul recomandat de mine si cel cu k este mica si merita doar daca lucrezi cu programe de editare in gaming e o diferenta de maxim 1-3 fps intre ele

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

• 4 weeks later...
  • Moderators
Posted

Explica-mi si mie de ce nu merita daca nu fac OC

Deoarece principala diferanta intre H97 si Z97 e ca nu poti face overclock si SLI.

• Moderators
Posted

Dar sa stiti de la mine, orice oferta de genul asta este o pacaleala. Scumpeste placa cu o parte din pretul jocului si spun ca e la oferta. Cand de fapt, pe factura o sa fie pretul jocului si pretul placii, in cazul asta :)

• Moderators
Posted

Nu stiu care-i treaba, dar mie mi-a aparut pe factura. O sa va arat o poza cand ajunge... :D

Culmea e ca placa e la alt pret, si jocul separat cu pretul lui.... tre sa ma uit mai atent cand am vreme sa vad... ca nu inteleg ce smecherii fac astia...

Ce-i drept, o data cu componentele comandate, sub ele, sunt niste lucruri cu minus, care oarecum se compenseaza... dar asa arata factura proforma ! :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.