Alex M. Cadare Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Salut ! Poate o sa-mi mai ziceti ca s-a mai discutat, dar din ce am citit si recitit pe acest forum nu am inteles asa de bine. Deci am facut un index pt forum si am vrut sa-l bag. In ftp am directorul principal public_html si in public html mai am un director numit forum. Dupa cum am citit nu am bagat fisierele de la index in directorul forum unde se afla fisierele de la ipb si in public html. Dupa cateva incercari nereusit am incercat sa sterg index.php si am observat ca indexul apare acum, dar nu imi apare forum-ul propriu-zis. Daca stiti ce am gresit va rog din suflet sa ma ajutati. si inc-o intrebare. De ce nu gasesc fisierul htacces in ftp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators gadeas Posted February 11, 2015 Moderators Report Share Posted February 11, 2015 Daca index-ul il bagi in folderu principal (public_html) atunci il vei vedea la adresa: www.domeniuTau.ro Daca il bagi peste indexu de la forum, e normal sa nu mai vezi forumu deloc. 1 Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts