+MrTea Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Buna! Astazi am vazut pe Max-cs.ro cand un moderator dadea Close la topic aparea un mesaj de genu: Mesaj Generat AutomatAcest subiect a fost închis de către un Moderator.Motivul: Lasa-i sa-si faca. Dacă nu sunteți de acord cu această acțiune, vă rugăm să raportați acest post și un Moderator sau Administrator o va reexamina. Cu stimă, Staff 2.Cum as putea sa fac ca atunci cand un user al forumului acumuleaza 3 puncte warn sa-i de-a ban automat? Daca este posibil! Quote Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Solution gadeas Posted February 12, 2015 Moderators Solution Report Share Posted February 12, 2015 Evita lucrurile de genu cu diferite intrebari in aceasi topic. 1. Posibil sa fie asta: http://community.invisionpower.com/files/file/2720-xpd-closing-reason-as-post/ 2. Intra in: AdminCP > Members > Warnings > Actions Acolo poti seta la X puncte sa se intample ceva. 2 Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
+MrTea Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 Mersi gadeas Quote Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts