Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am un domeniu si un webhost. Dar nu stiu ce sa fac cu ele, (m-am folosit de ele mai de mult pentru o comunitate, dar am inchis-o). Acum vreau sa le deschid. Aveti niste ideei? Sa fie si ceva cautat!

Nume domeniu: ultimategame.ro (Sper sa nu se considere reclama)

Posted

Poţi începe o mică afacere de început iar pe parcus vor veni de la sine.

Când am spus cuvântul "afacere", m-am gândit la orice ce ţine de afaceri.

O zi bună.

Mai detaliat? Ce gen de afacere?

Posted

Poti incerca un site de gaming unde sa publici noutati din lumea jocurilor, patch-uri, etc. Totusi, daca nu ai de gand sa muncesti ceva la el, probabil mai bine nu te apuci, nu e chiar usoara nisa asta (adica nu esti singurul sau printre putinele site-uri de acest gen).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Deja Counter Strike 1.6 sa demodat , daca vrei un proiect de gaming deschide 1-2 servere de TF2 , CS:GO care sa prinda la public (multe firme de host cauta noi proiecte pentru dezvoltare deci daca discutii cu detinatorii poate te vor ajuta cu servere) si pe langa forumul pentru aceste servere mai faci o parte gen un blog sau ceva de genu in care sa postezi stiri noi despre IT.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.