+Stefan Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Salut, am schimbat culoarea maintitle-ului iar acum scrisul este cam neclar. Daca pun culoarea originala arata din nou normal ( era un gri mai deschis, iar eu l-am facut mai inchis ).
+Artick Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Este de la culoare si de la stilul temei. ECILA.RO gaming network
Moderators Solution gadeas Posted February 22, 2015 Moderators Solution Report Posted February 22, 2015 Maintitlu acela are un: text-shadow: 0 1px 0 #fff; Sau ceva asemanator, sterge randu ala sau modifica cu alta culoare. Daca nu sti ce, este umbra de sub scris, asa cum este si in partea dreapta. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Stefan Posted February 22, 2015 Author Report Posted February 22, 2015 Maintitlu acela are un: text-shadow: 0 1px 0 #fff; Sau ceva asemanator, sterge randu ala sau modifica cu alta culoare. Daca nu sti ce, este umbra de sub scris, asa cum este si in partea dreapta. Mersi ><
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now