Jump to content

Recommended Posts

Posted

Recomand afacerea, iar tipul este unul serios, de încredere.

Mai multe detalii (în caz că acestea se vor schimba curând:

Tema este de bază IP.Board original, cu un design schimbat (font principal Bebas, cred). Buguri 0 și un aspect cald și plăcut.

Panel-ul pentru SA:MP este asemănător cu al celor de la Bugged. Dețin un sistem în prima pagină unde puteți vedea ultimele anunțuri postate pe server, pagina cu STAFF are partea Adminilor și partea Helperilor (fiecare grad are iconiță), acceptă sistemul de clanuri și multe altele (cele pe care le-am zis atât am verificat, nu mă mai joc SA:MP ca să vă zic mai multe).

Posted

UCP-ul a fost postat in urma cu 1-2 saptamani pe forumul lui Pokie , ruleplay.ro ;) Este editat.. dar frumos.. Avand in vedere ca nu mai este pe internet, este ok sa-l vinzi.. Este un UCP facut de Shadow de pe Bugged .

Cat despre tema . Cat ceri pe ea ? Este frumoasa.. 

Altceva nu am de zis. Peace  :party:

ECILA.RO gaming network

Posted

UCP-ul a fost postat in urma cu 1-2 saptamani pe forumul lui Pokie , ruleplay.ro ;) Este editat.. dar frumos.. Avand in vedere ca nu mai este pe internet, este ok sa-l vinzi.. Este un UCP facut de Shadow de pe Bugged .

Cat despre tema . Cat ceri pe ea ? Este frumoasa.. 

Altceva nu am de zis. Peace  :party:

Postat pe net? De unde si pana unde? UCP facut de Shadow? Hai serios?

http://gta-mp.ro/forum

Posted

UCP-ul este Facut de  Awesome si Mihaita (cred) si are niste sisteme sooper din perspectiva de jucator! Recomand!

Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe FhiZsPe.png

• 6 months later...
  • Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.