Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va rog sa nu incepeti cu comentarii jalnice :-j... Daca nu-ti place sau ai boala pe mine nu comenta.

Tin sa mentionez ca tema este inceputa de 4 zile.

Cu timp acordat cate 1-2 pe zi.

Tema este inceputa de la Carbon Blue default ( cel de pe webflake/invision virus )

Poate ca alti nu ma vor crede.. Dar asta este tema mea.. :) Nu stiu cati ve-ti fi de acord, inca nu am pus nici un copyright.

Niste sfaturi ar fi de folos cu ce sa mai adaug/scot.

Multumesc.

r9l521j.png9az1u1D.pngUqJHNg8.png

• Downvote 1

wWw.UltraPhase.Ro

UltraPhase Romania

Y!M: marianstefan09@yahoo.com

Sau PM pe forum la † Twίηη™

Posted

Destul de frumoasa.. Dar mai ai de lucrat ca sa ajungi ceva. Pentru inceput este bine, nu ca eu as face teme frumoase :P . Apropo.. nu mi se pare mai smecher daca pui forumul pe offline , si bagi un link cu melodia ,, Imnul Crackerilor " .. Nu prea vad faza cu cracking-ul.. pt. ca Hacking nu ii pot zice ;). Esti mai smecher daca ai asta ? Eu nu cred. 

Revenind la tema, foarte frumoasa dar mai ai de lucrat pana ajungi ca gadeas , si toti ceilalti ;). Peace  :sonic:

ECILA.RO gaming network

Posted

Destul de frumoasa.. Dar mai ai de lucrat ca sa ajungi ceva. Pentru inceput este bine, nu ca eu as face teme frumoase  :P . Apropo.. nu mi se pare mai smecher daca pui forumul pe offline , si bagi un link cu melodia ,, Imnul Crackerilor " .. Nu prea vad faza cu cracking-ul.. pt. ca Hacking nu ii pot zice  ;). Esti mai smecher daca ai asta ? Eu nu cred. 

Revenind la tema, foarte frumoasa dar mai ai de lucrat pana ajungi ca gadeas , si toti ceilalti  ;). Peace   :sonic:

Multumesc frumos si aia cu imnul hackerilor nu stiu cine a

Salut !

Adaugă un număr fix de categorii .

În coloană..

O sa le aranjez. cate 3 pe coloana ar fi bine :>?

• Downvote 1

wWw.UltraPhase.Ro

UltraPhase Romania

Y!M: marianstefan09@yahoo.com

Sau PM pe forum la † Twίηη™

Posted

Sincer d.p.m.d.v are 2 imagini modificate , deci arata rău. Nu o lua in nume de rău . Lucrează la un header nou , schimba putin aspect-ul categoriilor si gandește-te la un footer ceva mai deosebit . Baftă

• 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.