+Constantin Lucian Luca Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 Salut, as dori sa pun protectie ACP in IPB si pe un user si parola. Nu stiu daca e bine unde am facut acest topic dar stiu ca acp este legat de ipb. Multumesc anticipat. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Moderators Courage Posted February 24, 2015 Moderators Report Posted February 24, 2015 Daca vrei doar ca un IP sa poata folosi admincp, creeaza un fisier .htaccess in folderul admin cu urmatorul continut order deny,allow deny from all allow from 111.222.333.444 Unde schimbi 111.222.333.444 cu adresa ta IP. Pentru user/parola suplimentare, este o setare in AdminCP > System > Security Center (Meniul de stanga de pe pagina principala, ceva mai jos). 1
gaby Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 Vezi ultimul post de aici: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Solution +Vlăduț Rădulescu Posted February 24, 2015 Solution Report Posted February 24, 2015 Din ACP: System > Security Center și vei avea acolo ceva cu Password .htaccess, dai Run Tool Now și pui nume și parolă pentru AdminCP 2
+Constantin Lucian Luca Posted February 25, 2015 Author Report Posted February 25, 2015 Am rezolvat . Puteti da t/c. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now