+Whiskey Gtv Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Salut. As avea nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa pun un Avatar Default pentru toti cei care nu si l-au setat. Ma puteti ajuta indrumandu-ma si spunandu-mi cum si ce sa fac? Am caut prin "Topic Search" dar nu am gasit ceea ce vroiam, nu functioneaza. Pozele: Default_Large (150x250) Default_Thumbs (50x50) <3 Multumesc.
Moderators gadeas Posted February 27, 2015 Moderators Report Posted February 27, 2015 Exista sute de topicuri pe aceasi subiect, a fost de atatea ori intrebat incat il gasesti si la intrebari frecvente de la IPB: PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
† Quίηη™ Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Intri in Ftp > Public_html > public > style_images > skin tau > profile Si schimbi default_large.png wWw.UltraPhase.RoUltraPhase RomaniaY!M: marianstefan09@yahoo.comSkype: marianstefan123Sau PM pe forum la † Twίηη™
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now