Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, stie cineva daca jocurile aaa au sale? Ma gandesc sa-l cumpar dar nu ma supar sa-l iau la 50% :D chiar si fara boost-urile de bani.Doar ma gandesc sa nu ratez boost-urile si sa ajung sa-l iau la fullprice

• Moderators
Posted

Jocu inca nici nu a aparut si deja sa fie 50%? :)) Nici pe console nu a fost inca discount asa serios.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Mai bine-l cumpar de pe steam fara sa ma complic.Cum a fost la sniper elite 2 cand le-au dezactivat cdkey-urile.Doar vroiam sa stiu daca jocurile mari au reduceri dupa ce sunt lansate? Daca da, ar merita sa astept inca o luna dupa ce iese.Ma gandesc sa nu ma zgarcesc si dupa sa-l iau la pretul full fara boosturi :)

Mersi ca mi-ati mutat topicul, a 2-a zi am vazut ca-i la "reviews"

Posted

Pai nu te complici, pur si simplu platesti prin paypal/cont bancar. Eu l-am luat de la un roman de incredere, daca vrei iti fac legatura :P. Nu vor dezactiva, stai linistit, 90% din selluri sunt de pe regiunile 'ieftine'.

• Upvote 2

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.