Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna. Nu imi mai ajunge memoria actuala (4GB) asa ca e timpul pentru un update :D. Si ca sa mearga totul bine (e un laptop cu un BIOS saracacios, si nu pot ajusta nimic la memorii), am apelat la voi.

Laptopul este un Asus X552VL.

Pe siteul producatorului zice asta despre memorie: DDR3L 1600 MHz SDRAM

CPU-Z zice asta:

My_RAM.png

Din cate am inteles, CPU-Z zice jumate din frecventa care vreau sa o caut.

Eu ma uitam la asta:

http://www.pcgarage.ro/memorii-notebook/crucial/8gb-ddr3-1600mhz-cl11-2/

Desii nu scrie sa fie DDR3L, vad ca la tensiunea de alimentare e 1.35V..

Da, vreau sa fie DDR3L, daca tot suporta laptopul. (am inteles ca se pot pune ambele tipuri). 

Initial mam uitat la un un HiperX Impact, dar ala are latenta CAS 9, si nu are rost sa ma complic.

Deci, ce ziceti? E ok aia, pare ceva care sa nu fie compatibil cu sistemul?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pana la urma am mers pe o memorie asemanatoare, de la Patriot, cumparata de la un magazin ETA-2U din zona.

Am ales varianta asta pentru ca in timpul saptamanii ori sunt la facult, ori sunt la lucru, si nu vreau sa ma complic cu curierii. Plus, am cumparato la un pret de 325 lei, care e mai mic decat pretul de pe pcgarage/emag pentru aceasi placa ram (acelasi producator). Si am si putut sa o testez cu laptopul meu inainte sa o cumpar, lucru care tot timpul e un bonus :D

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.