Mateias Andrei Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Salut PCT ! Vreau sa instalez IPB-ul , insa am urmatoarea problema: Warning: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known Nu stiu de unde vine problema, am creat baza de date din cPanel, cont , tot. Poza:
Moderators Courage Posted March 12, 2015 Moderators Report Posted March 12, 2015 Numai de la invision-virus nu as lua nulled-uri. Vezi alea retail.
Mateias Andrei Posted March 12, 2015 Author Report Posted March 12, 2015 Numai de la invision-virus nu as lua nulled-uri. Vezi alea retail. Este prima data cand instalez IPB, deci sunt incepator. Imi pare rau.
+paKy* Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Este prima data cand instalez IPB, deci sunt incepator. Imi pare rau. Frate si eu am fost incepator la instalarea IPB dar iate dupa tutoriale si inveti ! Succes !
Mateias Andrei Posted March 12, 2015 Author Report Posted March 12, 2015 Frate si eu am fost incepator la instalarea IPB dar iate dupa tutoriale si inveti ! Succes ! Am urmarit niste tutoriale, insa..nu imi dau seama unde am gresit. Am creat baza de date, mi-am creat utilizator , mi-am dat toate privilegiile..insa...
Moderators Solution gadeas Posted March 12, 2015 Moderators Solution Report Posted March 12, 2015 Randu cu SQL Host e problema. Scrie localhost sau IP-ul de la hosting in ce-l mai rau caz, nu adresa de la forum.. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
mR.iReal ;x Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 La SQL host pune localhost exact cum a zis gadeas și o să îți meargă <p>Red-DevilZ Caută staff / servere / clanuri . Hai şi tu . Poţi intra in staff. [ http://red-devilz.ml ]
Mateias Andrei Posted March 13, 2015 Author Report Posted March 13, 2015 T/C Am rezolvat ! Multumesc frumos !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now