Blue Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Salut. Am primit deface la forumul meu. Am IPB 3.4.6 o versiune retail. Tipul care imi da deface sparge un cont al unui administrator de pe forum, imi sterge toti administratorii, si pune style.css facut de el... Problema este de la IPB sau de la ce sa fie? P.S. - am redenumit fisierul admin, am pus protectia aceea IP.Board ACP .htaccess Protection.
Moderators gadeas Posted March 12, 2015 Moderators Report Posted March 12, 2015 Problema nu este de la IPB, 90% din cazuri este problema ca voi aveti parole: 12345 Si poate nu e contu tau la care ii afla parola, dar cum aveti 100 persoane cu acces la AdminCP, sansele is mult mai mari sa apara probleme ( treaba cu 100 e ironic, dar daca ai 5 persoane cu acces la ACP, aia creste x5 sansa sa se intample ceva, mai ales daca nu-i cunosti de mult timp ). PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now