Dragosh Nika Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Salut , am o problema cu un forum , deci am dat cuiva acces ACP sa il administreze si el mare hacker a pus sa se vada asta cand intrii pe forum , imi puteti spune si mie cum rezolv accesta problema? CLICK FORUM
LeoXD Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Incearca sa te loghezi daca nu poti , reinstall forum , asa am patit si eu .
Mateias Andrei Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Singura solutie convenabila, dupa parerea mea este reinstall la forum!
Moderators gadeas Posted March 13, 2015 Moderators Report Posted March 13, 2015 Daca ai backup, pune backupu. Daca nu ai, vorbeste cu firma hosting sa puna ei backup de ziua trecuta sau cel mai recent care il au. Daca nu au nici ei, verifica fisierele si vezi ca poate este un simplu index.html sau .php, downloadeaza din public_html fisieru, uitate la el si vezi daca este cel original de la IPB, daca nu, in arhiva .rar/.zip de la IPB gasesti index.php, urca-l in folderu public_html si verifica daca s-a rezolvat. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Moderators Courage Posted March 13, 2015 Moderators Report Posted March 13, 2015 http://goldrpg.tk/admin/ Intra acolo (daca mai ai acces) si pune alta tema default. Daca nu ai acces, phpMyAdmin -> alegi din stanga baza de date -> tabelul members -> cauta linia userului tau si vezi ce numar ai trecut la member_group_id (4 e administrator by default).
Dragosh Nika Posted March 13, 2015 Author Report Posted March 13, 2015 Va multumesc pentru raspunsuri am gasit ce trebuia.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now