Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna sera PCT !

Am urmatoarea problema la instalarea platformei IPB 3.4.6

Poza :

http://i.imgur.com/z7Sh73F.png

Am reinstalat forumul de 3 ori , fara succes, am cerut reinstall total celor de la host , degeaba.

Sunt inca incepator in acest domeniu.Cei de la host au spus ca este o problema la baza de date, eu nu avand cunostinte suficiente, sunt cam "pe langa subiect".

As dorii sa mi se explice cum sa rezolv aceasta problema, pas cu pas.Va multumesc!

• Moderators
Posted

Nu prea ai cum sa rezolvi din moment ce este o problema cu baza de date. Incearca sa instalezi IPB de la 0 pe o baza de date noua, nu aia veche si incearca sa vezi daca merge, daca nu merge, inseamna ca au ei ceva probleme serioase.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu ai cum sa o rezolvi, ori vorbesti cu cei de la firma de hosting. Si ei o saiti zica ca nu au ce face garantat.

Te sfatuiesc sa reinstalezi ipb stergi tot din ftp si instalezi din nou IPB.

Altfel nu ai cum , acm 1 luna am avut si eu aceeasi problema, am contactat firma de hosting si cica nu au ce face.

Posted

Prin sterg tot FTP , se intelege public_html ?

EDIT: Am avut gen www.adresa-mea.ro/forum , adica am lasat loc de index, problema sa fie de aici ? 

Acum incerc sa fac direct www.adresa-mea.ro/forum fara index.

Revin cu edit daca a functionat !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.