Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT !

Am un forum , pana acum nu am avut index , insa, am lasat 'spatiu' de acesta, adica, am facut extensia la forum www.adresa-mea.ro/forum, cand dau www.adresa-mea.ro , sa apara index-ul.

Acum am facut rost de index, insa, cand il pun apare asa:

Forum:

TpvT2DJ.png

FTP :

70ZYnII.png

Am adaugat tot index-ul in public_html , insa , index.html , nu apare in ftp..

Posted

Acel index nu e in format html , dupa cite am vazut in poza , e format de document , schimbal intrun index.html normal si o sa vezi rezultatul

Nu vezi că e HTML file? El a setat ca acel fişier să se deschidă cu notepad.

ON: Ce fel de FTP foloseşti? Încearcă cu net2ftp. Link: http://www.net2ftp.com

Doar că e Down.. Nu ştiu de ce. O să-şi revină. Ţi-am dat acest FTP online, pentru că FTP-ul tău poate, nu suportă să adaugi fişiere HTML. Poate suportă doar PHP.

EDIT: Şi-a revenit.

Posted

Folosesc FTP FileZila !

Revin cu edit daca a functionat cu ftp-ul  dat te tine.

EDIT : A functionat , multumesc !

Mark Solved !

EDIT 2 : Am crezut ca a functionat , la inceput a aparut index-ul , insa, dupaia nu..

L-am uploadat din nou cu acel ftp online , insa nu merge.Am verificat si ftp-ul meu , FileZilla , nu apare nici acolo index.html.

• Moderators
Posted

EDIT 2 : Am crezut ca a functionat , la inceput a aparut index-ul , insa, dupaia nu..

Posibil ca cei de la host sa-l detecteze ca virus si sa-l stearga automat.. (cred), daca zici ca se sterge subit.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.