Mateias Andrei Posted March 15, 2015 Report Posted March 15, 2015 Salut PCT ! Am un forum , pana acum nu am avut index , insa, am lasat 'spatiu' de acesta, adica, am facut extensia la forum www.adresa-mea.ro/forum, cand dau www.adresa-mea.ro , sa apara index-ul. Acum am facut rost de index, insa, cand il pun apare asa: Forum: FTP : Am adaugat tot index-ul in public_html , insa , index.html , nu apare in ftp..
Moderators Courage Posted March 15, 2015 Moderators Report Posted March 15, 2015 Si exista index.html in acel index?
Mateias Andrei Posted March 15, 2015 Author Report Posted March 15, 2015 Si exista index.html in acel index? Da , exista. Poza:]
Mitu# Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Acel index nu e in format html , dupa cite am vazut in poza , e format de document , schimbal intrun index.html normal si o sa vezi rezultatul
+Lucian50 Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Acel index nu e in format html , dupa cite am vazut in poza , e format de document , schimbal intrun index.html normal si o sa vezi rezultatul Nu vezi că e HTML file? El a setat ca acel fişier să se deschidă cu notepad. ON: Ce fel de FTP foloseşti? Încearcă cu net2ftp. Link: http://www.net2ftp.com Doar că e Down.. Nu ştiu de ce. O să-şi revină. Ţi-am dat acest FTP online, pentru că FTP-ul tău poate, nu suportă să adaugi fişiere HTML. Poate suportă doar PHP. EDIT: Şi-a revenit.
Mateias Andrei Posted March 16, 2015 Author Report Posted March 16, 2015 Folosesc FTP FileZila ! Revin cu edit daca a functionat cu ftp-ul dat te tine. EDIT : A functionat , multumesc ! Mark Solved ! EDIT 2 : Am crezut ca a functionat , la inceput a aparut index-ul , insa, dupaia nu.. L-am uploadat din nou cu acel ftp online , insa nu merge.Am verificat si ftp-ul meu , FileZilla , nu apare nici acolo index.html.
Mateias Andrei Posted March 17, 2015 Author Report Posted March 17, 2015 UP ! Stie cineva o modalitate de rezolvare a acestei probleme ?
Moderators Courage Posted March 17, 2015 Moderators Report Posted March 17, 2015 EDIT 2 : Am crezut ca a functionat , la inceput a aparut index-ul , insa, dupaia nu..Posibil ca cei de la host sa-l detecteze ca virus si sa-l stearga automat.. (cred), daca zici ca se sterge subit.
Mateias Andrei Posted March 17, 2015 Author Report Posted March 17, 2015 Posibil ca cei de la host sa-l detecteze ca virus si sa-l stearga automat.. (cred), daca zici ca se sterge subit. Sa le trimit un ticket si sa ii intreb ?
† Quίηη™ Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 No ba in cel mai rau caz ne trimiti noua ca noi stim dc... 1 wWw.UltraPhase.RoUltraPhase RomaniaY!M: marianstefan09@yahoo.comSkype: marianstefan123Sau PM pe forum la † Twίηη™
+MaTTeO Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 ai incercat sa pui un alt index ? poate e vina fisierelor
+MaTTeO Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Poate ne spui si cum ai rezolvat pentru ca si ceilalti care intampina aceeasi problema sa o poata rezolva
Mateias Andrei Posted March 19, 2015 Author Report Posted March 19, 2015 Problema era de la acel index. Am uploadat alte index-uri si s-a rezolvat. Oricum , va multumesc pentru supportul creat, am mai invatat ceva nou! Va multumesc!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now