Alin Cristian Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 salut, pot adauga un mini regulament cand se inregistreaza membrii?: aici daca da cum adaug? trebuie script?
+Artick Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Nu , nu poți face asta. Dacă ai face asta, ar însemna să rescrii tot IPB-ul ) Normal că se poate, orice se poate, cum să nu se poată, se poate. Dar nu știu eu, scuze off-topic. ECILA.RO gaming network
Alin Cristian Posted March 16, 2015 Author Report Posted March 16, 2015 sunt pe unele forumuri cand te inregistrezi iti da sa citesti un regulament si sa accepti a ai citit cum fac aia/ ?
+Stefan Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Acela este un hook si il poti lua de aici http://webflake.sx/files/file/697-sos32-forum-terms-rules-before-register-screen/ 1
Alin Cristian Posted March 16, 2015 Author Report Posted March 16, 2015 mersi este bun mai o intrebare cum modific regulamentul de acolo? am cautat peste tot si nu gasesc.
Alexandru C. Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Nu , nu poți face asta. Dacă ai face asta, ar însemna să rescrii tot IPB-ul ) Normal că se poate, orice se poate, cum să nu se poată, se poate. Dar nu știu eu, scuze off-topic. Omule , chiar nu reziști pentru +1 ? Dacă nu știi să dai un răspuns , nu mai posta. mersi este bun mai o intrebare cum modific regulamentul de acolo? am cautat peste tot si nu gasesc. Încearcă să intri la setările hook-ului , dacă nu , în boardindexTemplate / numele hook-ului. a lot of bla bla bla...
Moderators Solution gadeas Posted March 16, 2015 Moderators Solution Report Posted March 16, 2015 Vezi la: AdminCP > System > System Settings > Tabu System > Community Guidelines Si editeaza la: Registration terms & rules PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alin Cristian Posted March 17, 2015 Author Report Posted March 17, 2015 Vezi la: AdminCP > System > System Settings > Tabu System > Community Guidelines Si editeaza la: Registration terms & rules Multumesc Mult. Am reusit merge.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now