+Lucian50 Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 Aveţi idee de ce apare: ? Eu nu am nici o idee. Am schimbat browserele, am dat reset, am făcut tot ce se putea... şi tot aşa apare.. EDIT: ACP merge. Dar indexul: www.**********.***/forum nu merge. Mulţumesc pentru ajutor !
Moderators Courage Posted March 21, 2015 Moderators Report Posted March 21, 2015 Hmm, in index.php, dupa <?php adauga asta mai jos: ini_set('error_reporting', E_ALL); ini_set('display_errors', 'On'); si vezi ce eroare iti afiseaza cand accesezi forumul.
+Lucian50 Posted March 21, 2015 Author Report Posted March 21, 2015 Am modificat şi apare: Parse error: syntax error, unexpected '' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or number (T_NUM_STRING) in domeniu.ro/htdocs/forum/cache/skin_cache/cacheid_4/skin_boards.php on line 149 acum apare şi: Fatal error: Call to a member function userHoverCard() on a non-object in domeniu.ro/htdocs/forum/admin/sources/base/ipsMember.php on line 164
Moderators Solution gadeas Posted March 21, 2015 Moderators Solution Report Posted March 21, 2015 Ai incercat cu un recache la skin? 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now