Cristian Silviu Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Salutari , am si eu o problema cu forum-ul , cand da reply un membru ramane asa imaginea http://postimg.org/image/8yhyh9lsn/, doar daca dau F5 revine la normal ...
Moderators gadeas Posted March 24, 2015 Moderators Report Posted March 24, 2015 Probeaza cu una dintre urmatoarele solutii: Cu alt skin, preferabil sa incerci cu skinu default de la IPB. Cu alt browser, posibil ca una dintre extensiile care folosesti ( daca folosesti ) sa blocheze ceva cod JavaScript. Sa verifici daca una dintre aplicatiile/hookuri care ai instalate nu blocheaza sau strica ceva ce nu ar trebui sa strice. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Cristian Silviu Posted March 24, 2015 Author Report Posted March 24, 2015 am facut exact ce mi-ai spus, nu vrea .... tot la fel face si inca ceva mai este cand postez nu mi se pune post-ul ...
Moderators gadeas Posted March 24, 2015 Moderators Report Posted March 24, 2015 Vezi daca prin logu de la apache ( ar trebui sa ai ceva prin cpanel, cine a mai folosit asaceva ar trebui sa stie exact, eu din pacate nu ) apare vro eroare, daca nu, ai doua optiuni: Instalezi un IPB de la 0 intr-un folder numit test sau cum vrei tu sal numesti si vezi daca mai apare problema. Daca totu e la fel, urmeaza urmatoru pas. Vorbesti direct cu firma hosting sa vezi daca stie ei ceva despre problema. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alexandru C. Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Așa mi se mai întâmplă și mie când se blochează netul între timp ce postez. a lot of bla bla bla...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now