Jump to content

Recommended Posts

Posted

Saptamana aceasta s-ar putea sa intru in posesia unui MacBook, si am o nelamurire: cum, si daca pot instala o versiune de Windows (preferabil 7) pe aceste PC-uri de la Apple? Nu ma refer intr-o masina virtuala, ci sa inlocuiesc MAC OS cu Windows. Se poate sau nu realiza o asa operatiune?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Apple permite instalarea de sisteme de operare Windows prin intermediul utilitarului Boot Camp, aparut in 2005 odata cu Mac OS X 10.4.
Interesant de precizat ar mai fi si faptul ca de acum, din 2015 noile MacBook, MacBook Pro si MacBook Air cu sistem de operare MAC OS X 10.10 Yosemite nu mai accepta Windows 7, ci doar 8 si 8.1 pe 64 de biti, urmand ca dupa lansare sa fie acceptat si Windows 10.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da.

Cand intri in bootcamp, ai 2 optiuni. Instaleaza Windows (repartitionare + instalare) sau downlodeaza drivere. 

Downlodezi driverele, le pui pe un stick. Ai acolo un singur executabil care instaleaza tot ce trebe. Ele sunt downlodate de la Apple de acasa, deci ar trebui sa mearga.

Cel putin asa era pe osx 10.7. Dar imi imaginez ca si pe versiunile mai noi, sistemul e foarte asemanator.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.