+Andreeas Z. Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Exista asemenea hook ? Sa apara in profil-ul userului , automat , numele anterior si grupul din care a facut parte anterior , sau sa se automodifice daca ii schimb grupul sa spuna , Fost Administrator(ex)
Moderators gadeas Posted March 26, 2015 Moderators Report Posted March 26, 2015 Nu imi suna deloc, daca exista la careva, posibil sa fie custom. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Andreeas Z. Posted March 26, 2015 Author Report Posted March 26, 2015 Nu prea stiu php foarte bine , in profilul utilizatorului exista o obtiune , display last name , dar e cam greu sa o pun in user details la topicuri
Moderators gadeas Posted March 27, 2015 Moderators Report Posted March 27, 2015 Am revenit cu ceva, momentan nu voi da solutia fiindca inca este un micut bug la userii care au schimbat display nameul mai mult de odata. Cand voi gasi solutie, poate voi posta solutia public. Il puteti vedea live la mine sau in poza: 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now