+VladOcs Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Am avut un pic de timp liber azi asa c-am modelat o janta
+VladOcs Posted March 29, 2015 Author Report Posted March 29, 2015 pusesem scrisul invers, ma si miram ce fel de brand e trops noroc ca mi-a atras cineva atentia
+VladOcs Posted March 30, 2015 Author Report Posted March 30, 2015 upzadate.Am zis sa mai adaug putine detalii.Si e gata
gaby Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Good Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+VladOcs Posted April 1, 2015 Author Report Posted April 1, 2015 ms, incet incet pun bazele in texturare.
+Vlăduț Rădulescu Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Pare atât de real... Acele detalii, discurile de frână, detaliile după cauciuc... Păcat că nu e reală. Nu te gândești să te apuci de o afacere cu acest program? Pun pariu că vei face o grămadă de bani. PARTY!!! AMBASADOR!
+Furious Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Pare atât de real... Acele detalii, discurile de frână, detaliile după cauciuc... Păcat că nu e reală. Nu te gândești să te apuci de o afacere cu acest program? Pun pariu că vei face o grămadă de bani. PARTY!!! AMBASADOR! Bravo domunle presedinte . "janta" este perfecta .
+VladOcs Posted April 18, 2015 Author Report Posted April 18, 2015 Lucrez part-time ca freelancer pentru modele de jocuri video si full-time ca web designer
+Vlăduț Rădulescu Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Lucrez part-time ca freelancer pentru modele de jocuri video si full-time ca web designer Mai bine tăceam ))
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now