Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, un prieten mi-a facut o tema dar a bagaut un exploit in tema si poate intra in ACP cand vrea el.

Cum il scot ?

" un prieten " - ce prieten este ala daca face asa ceva?

sigur nu e un prieten să nu fie ceva gen © AcTiViSiOn numa el zice că e prieten să îl primești în comm și apoi adaugă index-uri hacked bine înțeles făcute de FuNcKer și se lăuda că el e hackeru =))) offf 

• Upvote 1
  • Downvote 1

Căutăm Administratori Super-Moderatori , Moderatori , Designeri la diferite secțiuni. Recrutăm Servere de orice tip --> (CS/SAMP/MC/MT2)

http://c4strike.ro/forum/

Posted

doamne... cati fani am =)))  mai adauga u numele meu pe undeva ,  nu am chef sa-mi faci publicitate daca esti tare dami add pe mess =))) te dai mare aici =))))).... copilule..

• Downvote 3

Y!M: a_asul@yahoo.com

www.ProCstrike.Ro - O comunitate de viitor

Posted

ma ai in lista ma orfanule ai uitat cat te rugai de mine sa te primesc in communitate eu nu primesc papalapate ca tine intri in communitati si le strici ca u esti hacker pe munca altor hackeri defapt u esti cam se zice sageata =))))

• Upvote 1

Căutăm Administratori Super-Moderatori , Moderatori , Designeri la diferite secțiuni. Recrutăm Servere de orice tip --> (CS/SAMP/MC/MT2)

http://c4strike.ro/forum/

Posted

ma ai in lista ma orfanule ai uitat cat te rugai de mine sa te primesc in communitate eu nu primesc papalapate ca tine intri in communitati si le strici ca u esti hacker pe munca altor hackeri defapt u esti cam se zice sageata =))))

doamne... cati fani am =)))  mai adauga u numele meu pe undeva ,  nu am chef sa-mi faci publicitate daca esti tare dami add pe mess =))) te dai mare aici =))))).... copilule..

sigur nu e un prieten să nu fie ceva gen © AcTiViSiOn numa el zice că e prieten să îl primești în comm și apoi adaugă index-uri hacked bine înțeles făcute de FuNcKer și se lăuda că el e hackeru =))) offf

Va certati ca niște copii mici
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.