Jump to content

Cum Scot Un Exploit Din Tema?

Recommended Posts

Salut, un prieten mi-a facut o tema dar a bagaut un exploit in tema si poate intra in ACP cand vrea el.

Cum il scot ?

" un prieten " - ce prieten este ala daca face asa ceva?

sigur nu e un prieten să nu fie ceva gen © AcTiViSiOn numa el zice că e prieten să îl primești în comm și apoi adaugă index-uri hacked bine înțeles făcute de FuNcKer și se lăuda că el e hackeru =))) offf 

• Upvote 1
  • Downvote 1

Căutăm Administratori Super-Moderatori , Moderatori , Designeri la diferite secțiuni. Recrutăm Servere de orice tip --> (CS/SAMP/MC/MT2)

http://c4strike.ro/forum/

ma ai in lista ma orfanule ai uitat cat te rugai de mine sa te primesc in communitate eu nu primesc papalapate ca tine intri in communitati si le strici ca u esti hacker pe munca altor hackeri defapt u esti cam se zice sageata =))))

• Upvote 1

Căutăm Administratori Super-Moderatori , Moderatori , Designeri la diferite secțiuni. Recrutăm Servere de orice tip --> (CS/SAMP/MC/MT2)

http://c4strike.ro/forum/

ma ai in lista ma orfanule ai uitat cat te rugai de mine sa te primesc in communitate eu nu primesc papalapate ca tine intri in communitati si le strici ca u esti hacker pe munca altor hackeri defapt u esti cam se zice sageata =))))

doamne... cati fani am =)))  mai adauga u numele meu pe undeva ,  nu am chef sa-mi faci publicitate daca esti tare dami add pe mess =))) te dai mare aici =))))).... copilule..

sigur nu e un prieten să nu fie ceva gen © AcTiViSiOn numa el zice că e prieten să îl primești în comm și apoi adaugă index-uri hacked bine înțeles făcute de FuNcKer și se lăuda că el e hackeru =))) offf

Va certati ca niște copii mici
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3