Flavisu96 Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Buna ziua PCTroubleshooting.ro! Am IPB 3.4.6 si as dorii sa aflu cum as putea sa am si eu un Index ca la comunitatea Indungi.ro (nu fac reclama) . Am nevoie neaparata de un index asemanator cu cel pe care il au ei. Tema folosita de mine este Carbon (modificata de mine). Ei folosesc, din cate observ, Deflection, daca este nevoie schimb si tema.Se poate face si in HTML+CSS ceva dar imi place mult index-ul lor. Va rog mult de tot sa ma ajutati!
Alin Cristian Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 UITE: nu uita de reputation like si best answer
Sebastian C. Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 UITE: nu uita de reputation like si best answer Esti un ... Indungi are Content nu index , arunca o privire prin topicu asta : sau asta : 1
Flavisu96 Posted April 11, 2015 Author Report Posted April 11, 2015 Esti un ... Indungi are Content nu index , arunca o privire prin topicu asta : sau asta : Il voi testa si revin cu un REPLY cu un raspuns! Oricum, iti multumesc mult ca mi-au spus despre ce e vorba si cum se numeste prima pagina de la Indungi!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now