Jump to content

Recommended Posts

Posted

La zdup cu voi! :))

Tema este destul de plăcută, dar zici că-s în beci, pe bune. Să ai spor cu comunitatea, în viitor.

Mersi frumos.

Am sa-ti gasesc un background mai deschis sa poti alege sa fie un beci luminos. :))

• Upvote 1
Posted

Am schimbat "putin" meniul de la tema Redux, e mai bine asa sau era mai bine in bara, adica normal?

Poti sa le faci sa stea drept ? sa nu fie una mai sus , una mai jos? :))

Abia acum am observat home-ul (zdupp.com) .. e site de jocuri online?

Posted

Poti sa le faci sa stea drept ? sa nu fie una mai sus , una mai jos? :))

Abia acum am observat home-ul (zdupp.com) .. e site de jocuri online?

Era inainte s-o fac eu comunitate, apoi am facut eu un index iar dupa ce am inchis comunitatea am pus iar joculetele.

Mie mi se pare ca arata mai bine una mai jos ai alta mai sus :)).

Posted

Uau, ce schimbare. Și e în bine. Chiar îmi plac temele, atât Transcende, cât și Redux. Felicitări!

Privind Redux: Ai grijă la detalii, pe la înregistrare, sunt unele părți cam albe și nu e bine...

P.S.: Aștept Premium, același nick :))

Posted

Uau, ce schimbare. Și e în bine. Chiar îmi plac temele, atât Transcende, cât și Redux. Felicitări!

Privind Redux: Ai grijă la detalii, pe la înregistrare, sunt unele părți cam albe și nu e bine...

P.S.: Aștept Premium, același nick :))

Mersi fain!

Am sa verific chestia la inregistrare.

Wauu , ai evoluat foarte mult la teme . ;)

P.S : Valide & Astept premium -> Furious !

Multam man!

Posted

Up.

Astept pareri despre cele 2 teme. Ce ar trebui scos/modificat/adaugat?

Vreau pareri scurte si la subiect, fara sa va abtineti, ziceti direct oricare ar fi parerea voastra. Deasemenea nu uitati sa lasati si propunerile.

PS: Caut 2 administratori cu experienta care sunt in stare sa ajute comunitatea, inclusiv cu popularea.

Posted

Am incercat propunerea lui Furious de a face o a 3-a tema care sa nu fie transparenta asadar am facut tema Dark (lipsa de idei de nume :)))). Probabil m-am cam grabit cu ea si mai am unele scapari dar, asta e.

Astept pareri despre ea, deasemenea si sugestii cu ce ar trebui facut si schimbat.

PS: Daca aveti un logo mai bun va astept cu drag. :))

Posted

Sincer mie nu-mi place tema Redx sau cum este , dar e bine ca sunteti originali ;)

Mersi fain!

Frumoasa , dar se putea si mai bine.

De la ce tema ai inceput?

Uite aici: http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/468-cubic-dark-34x/

Crede-ma ca nu se merita, eu numai de mi-am mancat nervii cu ea, e foarte foarte dezordonata si prost scriptata, asta fiind si motivul pentru care n-am stat s-o aranjez mai bine.

Daca gasesc o tema pe negru simpla care sa nu fie transparenta, abea astept sa ma apuc de ea sa ma scap de asta de acum.

Posted

Tema este cu adevarat unica,asta imi place , insa meniul , meniul imi aduce aminte de rogather sau playgather nu mai tin minte exact.

9/10 !

daina mucles daina deles

Posted

Super ok tema, imi place, dar incearca sa mai reduci din rosu :))

Mie mi se pare okay cu mai mult rosu sau o alta culoare decat cu gri cum sunt deobicei temele carbon.

Tema este cu adevarat unica,asta imi place , insa meniul , meniul imi aduce aminte de rogather sau playgather nu mai tin minte exact.

9/10 !

Nu am auzit de comunitatea aia :)) Anyway, la care tema seamana meniul cu al lor?

PS: Mersi fain pentru parerile tuturor, apreciez!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.