Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Am ajuns si eu in pragul lipselor de idei si nevoii de ajutor.

Vreau sa mut userbarul de sus in sidebar deoarece nu-mi place cum arata acolo si mi se pare cam "pierdut" si asta mi se pare cea mai rezonabila solutie.

Am mutat messengerul si notificatiile prima data, toate bune si frumoase, dar dropdown-ul de la profil nu mi-l ia de nici o culoare, cand dau pe profil, in loc sa-mi dea dropdown-ul, ma redirectioneaza direct la profil.

Am luat tot codul de la global template de la userbar si l-am bagat in sidebar si tot nu merge, l-am luat si partial si la fel, am observat ca si gadeas la tema lui are dropdown la profil in sidebar, asadar am luat meniul de la el si tot nu-mi merge...

Any ideas?

• Moderators
Posted

Posibil sa fi mutat si vrun cod javascript care nu trebuia. 

Verifica daca la inspect element in coltu dreapta sus ai vrun X cu un numar de genu: PQqo6Ek.png

Daca da, posibil ca de la aia sa nu mearga, daca apesi pe el iti va arata detalii despre erori.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Am un x2 acolo dar am incercat si click stanga si dreapta pe el si nu afecteaza cu nimic.

Am sa verific mai tarziu scripturile sa vad daca mi-a scapat vre-un java, acum nu mai sunt instare sa fac ceva :)).

Revin cu info daca am reusit ceva sau daca nu.

Posted

Astea 2 erau erorile iar acum le-am rezolvat:

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)  urmata de link-ul asta  http://zdupp.com/forum/public/style_images/Transcendence/background.jpg 
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)  urmata de link-ul asta  http://zdupp.com/forum/public/style_images/default.gif

Problema e ca tot nu merge dropdown-ul, am mai incercat odata sa-l iau cu mai multa atentie dar tot acolo am ajuns...

Posted

Okay, asta-i cea mai wierd experienta pe care am avut-o.

Am zis sa pun skinul pe visible pentru toti asa ca am hotarat sa sa-l aranjez si sa-l las asa, adica cu dropdown-ul nefunctional. Am scos toata bara de sus cu user_bar si ghiciti ce... acum merge dropdown-ul din sidebar...

Puteti da T/C.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.