Jump to content

Pot Monta 4Gb Ram Pe Calculatorul Meu?

Go to solution Solved by gaby,

Recommended Posts

Posted

Salut, am 1 gb ram si vr sa am 4 gb ram, ca sa pot instala fifa 15, am auzit ca trebuie cumparat ceva placa video ceva de genu ca sa fac 4 gb ram, ce trebuie sa cumpar, de preferat sa fie la media galaxy urgent. 

Posted

te interesezi ce ddr este placa ta de baza ... apoi te duci la magazin "urgent" si ii zici ca vrei 2gb memorie ram ddr cat ai tu 

P.S putai gasi un titlu mai descriptiv

Daca te-am ajutat +1 :D

• Upvote 1

iFwYryB.jpg

Posted

Ca sa poti instala fifa15, tre sa ai 4giga de rami, o placa video buna, si un procesor bun. Toate 3, nu doar 1 din alea. 

Daca compu tau are 1giga de ram, probabil nu are nici procesor puternic, nici placa video.

Posteaza componentele (placa video, procesor, placa de baza) ca sa te putem ajuta.

Daca te-am ajutat -1 la MaTTeO :D

• Upvote 2

love is a verb
Love is a doing word

Posted

:))

GOD el spunea doar de rami tu i-ai oferit informatii suplimantare care probabil sunt inutile pentru ca judecand dupa modul in care a postat si a descris problema este clar ca e cam paralel cu partea de hardware :D deci tu ar trbui sa iei -1 :))

iFwYryB.jpg

Posted

O sa ma interesez mai tarziu ptr ca sunt plecat, va dau +1 la amandoi ca sa nu va ceetati, daca ma ajuta matteo mai bine el primeste +2 iar lui godsohtherland i scot acel +1

• Solution
Posted

Placa ta de baza (ASUS P5LD2-X/1333) suporta maxim 4 GB DDR2 667/533/400.

La MediaGalaxy nu mai gasesti memorii DDR2 (in magazinul online). Eu nu consider ca merita (nu vei simti cine stie ce schimbare din cauza celorlalte componente) sa iei 4 GB de RAM, insa daca insisti ia 2 placute: http://www.pcgarage.ro/memorii/transcend/2gb-ddr2-667mhz-cl6-jetram/

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.