Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu o nelamurire la reteaua wi-free ... Cand ma conectez imi cere un username si o parola .... Parola o stiu ca doar eu am setat.o dar nu inteleg care este usernameul

iFwYryB.jpg

Posted

Cei de la UPC cand faci contractul cu ei iti da si un cont de Wi-Fi care il poti folosi de oriunde gasesti routerele lor UPC, asta depinde de ce abonament ai la ei

Posted

nu e chiar asa... astazi i-am dat de cap... cu codul de client iti faci un cont pe upc.ro, la categoria upc wi-free setezi inca o parola ptr. wi-free, dupa care din telefon te conectezi cu contul si parola setata de pe upc wi-free :D:)

iFwYryB.jpg

Posted

Putin mai exact:

Ce trebuie sa fac pentru a utiliza UPC Wi-Free?

In primul rand, trebuie sa folosesti servicii de internet de la UPC. Inregistrare e foarte rapida, in 3 pasi simpli:
- Intra in contul tau MyUPC, pe my.upc.ro
- Mergi in sectiunea “UPC Wi-Free” din meniul “Produse si servicii”
- Configureaza parola dedicata serviciului Wi-Free.

Apoi, pe dispozitivul tau mobil, alegi reteaua UPC Wi-Free, introduci numele de utilizator MyUPC si parola recent configurata si apoi te vei conecta automat de fiecare data cand intri in aria de acoperire a retelei Wi-Free.

De aici: http://www.upc.ro/wi-free/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 months later...
  • 3 years later...
  • 1 year later...
Posted
On 4/15/2015 at 12:42 PM, MaTTeO said:

nu e chiar asa... astazi i-am dat de cap... cu codul de client iti faci un cont pe upc.ro Garde Meubles Marseille, la categoria upc wi-free setezi inca o parola ptr. wi-free, dupa care din telefon te conectezi cu contul si parola setata de pe upc wi-free :D:)

Are meritul de a fi precis și sunt sigur că respectarea tuturor acestor recomandări către scrisoare ne va fi foarte utilă.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.