Jump to content

Recommended Posts

Posted

Problema este cam asa.....acum cateva zile eu trec la windows 7 ......  astazi deschid leptopul si imi apare ca nu am activat windowsul.... bine inteles cum eu respect companiile "cumpar " un activator de pe net ...si dau next-> next-> next.... imi instaleaza cateva programe inutile.... Asa .. dupa ce activez windowsul incepe bit defender sa imi zica ca a gasit o gramada de virusi .... le dau stergere ... el ma pune sa restartez ca sa poata face stergere completa sterg tot ce am gasit in control panel la uninstalll...in c la program files ... Acum intrebarea este ... exista posibilitatea sa mai am pe undeva ceva ? ... bitdefender nu mai imi detecteaza nimic ... dar abia am instalat windowsul si nu vreau asa repede probleme :D

iFwYryB.jpg

Posted

@Zx.Vlad

bine inteles cum eu respect companiile "cumpar " un activator de pe net ...si dau next-> next-> next.... imi instaleaza cateva programe inutile....

@Gaby multumesc am rezolvat ... am "cumparat" (de pe filelist) bitdefender total security 2015 si acum nu imi mai gaseste nimic... pe viitor voi fi mai atent la next -> next->next :D

iFwYryB.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.