Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.

Am si eu o intrebare si anume:

- Care e diferenta dintre procesoarele Intel Dual-Core si Intel Core 2 Duo? Unul e mai nou si unul mai vechi? Care e mai bun in materie de jocuri?

P.S: Daca tot e, imi puteti lasa si un link de cumparare la unul dintre cele 2 modele, care credeti voi, incat pot rula CS:GO decent la 80-90fps cu setari la placa video si tot pe low (GPU - nvidia geforce 210 de 1gb).

Posted

M-am gândit să dau o ocheadă pe Google despre problema ta. Uite aici mai multe detalii.

Core Duo e de fapt un raspuns pripit la AMD al celor de la Intel.
Este un singur procesor cu doua nivele cache.
Este pe 65nm, deci un consumator de energie. Nu este un procesor dual core.
IntelCore 2 Duo e alta poveste. Este pe 45nm, cu un excelent sistem de management al consumului si sunt de fapt 2 procesoare cu cache propriu. Acesta este invingatorul.

Posted

Daca placa ta de baza este BIOSTAR Group P4M900-M7 FE, vezi lista de procesoare suportate: http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=314#cpu
Cel mai performant procesor din acea lista este fara doar si poate: Intel® Core™2 Duo Processor E7600

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Atat placa de baza indicata de tine, cat si procesoarele suportate sunt foarte vechi. Nu cred ca vei mai gasi procesorul acela nou, intr-un magazin. Singura varianta este sa incerci sa vezi poate il gasesti pe site-urile de anunturi sau sa cumperi o placa de baza + procesor din zilele noastre. 

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.