Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acuma stau pe laptop, dar pana nu demult stateam pe desktop :P

Bre' da' multe mai ai ...

Pai e un Core 2 Duo. E8400 de exemplu e undeva la un Phenom II X2. Nu cred ca o limiteaza.

Eu am E8500 si o GT 630 ; n - am simitit c-ar trage - o procesorul in jos .

Posted

Sa mai schimb sursa, sau sa merg tot cu aceasta Model No: ISO- 450PP  4S ? O sa am placa aceasta video, la sfaturile voastre --> http://www.emag.ro/placa-video-gigabyte-nvidia-geforce-gt-730-2048mb-ddr3-128bit-hdmi-dvi-vga-n730-2gi/pd/DDS4QBBBM/ (Placa video Gigabyte NVIDIA GeForce GT 730, 2048MB, DDR3, 128bit, HDMI, DVI, VGA)

+ 4 GB Rami Kingston 800 MHz  + 2 ventilatoare . Duce sursa mea? Am vazut pe internet ca e de 450 W. :):D

• Moderators
Posted

Daca ai de gand sa dai atat, eu as da pe ce a zis Courage. DDR5-u ala va scoate mult mai multa putere decat DDR3.

Sau ceva mai micut la pret dar tot mai bun decat GT 730, tot cu 2Gb VRAM, DDR5 si 128biti: http://www.pcgarage.ro/placi-video/sapphire/radeon-hd7730-2gb-ddr5-128-bit/

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Daca ai de gand sa dai atat, eu as da pe ce a zis Courage. DDR5-u ala va scoate mult mai multa putere decat DDR3.

Sau ceva mai micut la pret dar tot mai bun decat GT 730, tot cu 2Gb VRAM, DDR5 si 128biti: http://www.pcgarage.ro/placi-video/sapphire/radeon-hd7730-2gb-ddr5-128-bit/

Nu stiu daca e asa, dar mi-a spus cineva ca placile video Radeon sunt pentru Calculatoarele care ruleaza pe AMD, iar Nvidia pentru cele cu Intel. A spus ca se misca mai bine PC-ul daca tin cont de treaba aceasta. Ma gandesc si la faptul ca procesorul nu e unul nu stiu ce stralucit (dar ma bucur ca ruleaza pe 1333 MHz), si poate ma salveaza placa video :D  Nu stiu daca am dreptate, de aceea vreau sa ma corectati daca gresesc.

• Moderators
Posted

Nu stiu daca e asa, dar mi-a spus cineva ca placile video Radeon sunt pentru Calculatoarele care ruleaza pe AMD, iar Nvidia pentru cele cu Intel. A spus ca se misca mai bine PC-ul daca tin cont de treaba aceasta.

Una dintre marile aberatii care mai circula inca pe internet.

Posted

Dar ce ziceti de placa aceasta video: Placa video Gigabyte nVidia GeForce GTX285 1GB 512bit GDDR3 ? Am inteles ca e bunicica, si la vremea ei, costa in jur de 1700 de lei.

• Moderators
Posted

Pentru aia iti trebuie 2 conexiuni de 6 pini care vin cu sursa si probabil sursa de 450W nu iti va duce cand cere minim:

Minimum System Power Requirement (W) - 550 W

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu stiu daca e asa, dar mi-a spus cineva ca placile video Radeon sunt pentru Calculatoarele care ruleaza pe AMD, iar Nvidia pentru cele cu Intel. A spus ca se misca mai bine PC-ul daca tin cont de treaba aceasta. Ma gandesc si la faptul ca procesorul nu e unul nu stiu ce stralucit (dar ma bucur ca ruleaza pe 1333 MHz), si poate ma salveaza placa video :D  Nu stiu daca am dreptate, de aceea vreau sa ma corectati daca gresesc.

E cea mai abjecta  (dez)informatie pe care o puteai avea .

Ca sursa , din moment ce minim ai nevoie de una de 550W , zic sa - ti iei una de 600W .

• Moderators
Posted

Dar ce ziceti de placa aceasta video: Placa video Gigabyte nVidia GeForce GTX285 1GB 512bit GDDR3 ? Am inteles ca e bunicica, si la vremea ei, costa in jur de 1700 de lei.

Bunicica la vremea ei (acum 6 ani). Ce pret are?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.