Cobra104 Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Sallut Pctroubleshooting am o problema mare si creed ca este de la IPB nu stiu Niste screen cu problema prima data cand dau refresh apare si dupa 2 secunde dispare si ramane asa screen: exact dupa ce dau refresh Si dupa cele 2 secunde dispare tot
+Vlăduț Rădulescu Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Mă gândeam că e de la temă, dar face bube și pe tema ta, și cea default. Încearcă un Recache and Rebuild la toate aplicațiile. //Mesaj ca să nu mai postez în strună: încearcă să faci un reinstall la platformă, poate este de la fișiere, au un debug, ceva. Chiar nu știu la asta cum să te ajut. 1
Cobra104 Posted April 18, 2015 Author Report Posted April 18, 2015 Tot la fel dar membri spun ca si pe prima tema care nu mia facut asa face si am incercat cu un backup de acm 2-3 zile
Moderators gadeas Posted April 18, 2015 Moderators Report Posted April 18, 2015 Instaleaza platforma intr-un folder numit test si vezi daca apare aceasi problema, daca da, poate fi de la: Daca versiunea IPB care ai este nulled, sa fie de la un nulled prost facut. Problema de la firma hosting. Daca problema nu apare, atunci poate fi de la un hook/aplicatie care ai instalat sau chiar un skin care ti-a adaugat/modificat vrun fisier javascript sa faca aia. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Cobra104 Posted April 18, 2015 Author Report Posted April 18, 2015 k am sa incerc Platforma nu este nulled am Licenta de la un prieten
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now