Radim Luka Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Salut, cum pot schimba linkul la ip content adica din www.domeniul_meu.ro/forum/page/index.php in www.domeniul_meu.ro ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+MaTTeO Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Vezi pur si simplu ...... pui pe public_html o redirectare html pentru www.domeniul_meu.ro/forum/page/index.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+SnowHD Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 @MaTTeO ai raspuns gresit total la intrebarea lui. 1. In arhiva cu instalarea ta IP Content aveai un folder numit Tools. In el gasesti un index.php, pe care il adaugi in site-ul tau root. "public_html". 2. Intri in index.php, si editezi linia trecand in loc de forums, pui calea catre forumul tau. $path_to_ipb = './forums/'; 3. Intri in ACP -> Other Apps -> IP.Content -> Settings -> Advanced La (URL to index.php), adaugi http://domeniultau.ro. Daca vrei sa scapi si de index.php in linkul tau, poti apela si la .htaccess facand un mod_rewrite 4. Intri in ACP -> Other Apps -> IP.Content -> Settings -> Basic La Default home page, adaugi pagina care sa se deschida cand accesezi site-ul. Pagina care o adaugi acolo, poate fi una creata de tine sau poate fi una deja existenta. Cum faci asta ? Chiar aici : Intri in ACP -> Other Apps -> IP.Content -> Pages Sper sa te ajute, daca e ceva imi dai PM si te mai ajut ! Daca ti-a fost de ajutor, +1 1 Quote Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts