Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu o intrebare .

PCTroubleshooting.ro este pe moarte ? Cel putin in fiecare zi intru de 3-4 ori pe forum si nu vad nimic nou . PCTroubleshooting.ro am senzatia ca este in coma.

P.S : Daca il pun la loc pe picoare imi iau moderator ?:D!

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

lolek nu crezi ca deja ai prea mult tupeu? :-( din punctul meu de vedere nu am putut posta deoarece am probleme cu liceu(corigenta la mate).deci eu imi cer scuze dar nu am avut timp din cauza asta.si lolek serios ai prea mult tupeu.tu esti aici doar sa ai moderator sau cum?uite daca vrei renunt eu la moderator,il iei tu si sa vad activitate atat cer.ce zici?

AssassinsCreedSig2.png
Posted

bai copile dute si dormi ...dute la scoala fa ceva ca incepi sa ma enervezi...deja umpli forumul asta de spam ...cele bune

Topic inchis

P.S Daca mai deschizi topicuride genul asta sau de genul "Imi simtiti lipsa pe forum" ai un warn de la mine!

Posted

LOLEK frate ,nu zic ca topikul ca itnrebare nui bine venit cnu ca nu ai vie dar ti as sugera daca vrei sa ti viu forumul scrie teme,pune tematici subiecte ce tine de forum nu ceva ce ne poate afecta au ceva ce nu are de aface .te rog frumos nu sti cat de mult acest forum a unit niste oameni si in celasi timp niste prieteni de nedespartit.in veci vecilor sa nu mai pomenesti ca e in coma,iara daca doresti sa ai moderator fa o simpla cerere si alti vor lua masurile sa iti dea sau nu.puneti in miscarei maginatia nu la intrebari tampite,dc zic asta,da eu am prins drag si tin la acest forum ptr ca mia placut ce am facut si fac cat de putin dar cat am putut ptr acest forum si nu numai eu si restul care sunt o gramada de oameni ce au facut ceva frumos si vor face si fac in continuare.nu uita suntem NEMURITORI.

Posted

lolek, are putina dreptate in topicul lui, poate nu a pus problema chiar cum trebuie... dar forumul a inceput sa scada putin, sunt trist din aceasta cauza, am avut probleme inca mai am, am fost si plecat... voi incerca sa vin cu noi posturi cum faceam si inainte, dar imi trebuie putin sprijin si din partea voastra, membri fideli, forumul a ajuns aici nu numai din pricina mea ci si din ajutorul acordat de voi, asta sa tineti minte.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.