MC Dany Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Salut! Vreau sa-mi deschid un forum, si am spus ca nu are rost ca pana nu-l termin sa cumpar un webhost, asa ca l-am urcat pe un webhost free, dupa 30 de zile acesta a expirat. Acum am gasit un alt webhost free ce are termen pe 1 an. Dar cand urc forumul pe host, imi spune ca a fost sters sau mutat... Am luat legatura si cu cei de la host, si ei mi-au spus ca este de la licenta, ca nu am licenta cumparata... Eu cred ca nu este d-aia deoarece mi-a mers timp de 1 zi si dupa gata... Am reinstalat forumul dar nu mai merge deloc, de ce, nu stiu.... VA rog sa ma ajutati! Am atasat o poza in care se vede destul de clar despre ce este vorba.
+Furious Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 E clar .. "Serverul de la wu-tang.tk nu răspunde suficient de rapid." Domain free , webhost free si vrei sa nu ai probleme.
Moderators gadeas Posted May 10, 2015 Moderators Report Posted May 10, 2015 Din moment ce firma hosting iti pune ca este de la licenta, tu de la ce crezi ca e? Chiar daca a mers o zi, timpu ala ( ziua aia ) a verificat cineva daca e totu ok sau e nulled, sau crezi ca instant te blocheaza cu orice daca nu ai licenta? Acolo posibil sa fie oameni in spate care verifica anumite lucruri la fiecare host nou. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
MC Dany Posted May 12, 2015 Author Report Posted May 12, 2015 E clar .. "Serverul de la wu-tang.tk nu răspunde suficient de rapid." Domain free , webhost free si vrei sa nu ai probleme. Prietene, ti-am spus ca inainte il aveam pus pe alt domeniu free, si nu aveam nici cea mai mica problema, nu merita sa-l urc pe un domeniu platit pana nu-l termin...
Moderators gadeas Posted May 12, 2015 Moderators Report Posted May 12, 2015 Nu merita nici sa-l urci pe un host free. Poti instala XAMPP si sa faci totu local la tine in PC, exista tutoriale despre XAMPP aici pe forum. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+SnowHD Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Prietene, ti-am spus ca inainte il aveam pus pe alt domeniu free, si nu aveam nici cea mai mica problema, nu merita sa-l urc pe un domeniu platit pana nu-l termin... 1. Nu conteaza ca ai mai avut tu pe free, toate firmele de webhosting free, nu accepta nulled. 2. Nu il lua tu cu prietene pe gadeas, ca deja o dai in nesimtire, omul ti-a raspuns frumos ! 3. Il poti face in calculator cum a precizat gadeas. 4. Cica nu are rost sa il pui pe webhost decat dupa ce e gata, iti zic eu ca mai bine il pui de pe acum pe webhost. Timpu de raspuns este mai mare, si resursele sunt mai bune, si iti faci treaba mult mai rapid si in acelasi timp iti faci si linkurile tot mai ok. Dar stai, mai bine ne ziceai, ca nu ai bani sa il pui pe un WebHost si un domeniu, si te intelegeam. 5. Idea ramane aceiasi, nu il poti face pe un webhost free, resursele lor nu sunt atat de dedicate pentru un forum nulled cu 100 aplicati pe el. Mai ales ca e ileagal nulled, si ei pot sa o incurce. 1 Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now