Jump to content

Recommended Posts

Posted

Microsoft tocmai ce a anuntat pe blogul oficial toate versiunile de Windows 10 ce vor fi disponibile (data oficiala exacta nu este facuta publica inca). Acestea sunt in numar de 7 (socant?), dupa cum urmeaza:

- Windows 10 Home - destinat utilizatorilor casnici si care va putea fi instalat pe PC-uri, tablete si dispozitive 2 in 1;

- Windows 10 Mobile - destinat utilizatorilor de telefoane mobile inteligente si tablete mici;

- Windows 10 Pro - o versiune cu ceva functii in plus fata de Windows 10 Home ce va functiona pe aceleasi dispozitive;

- Windows 10 Enterprise - destinata companiilor mari;

- Windows 10 Education - destinata scolilor/liceelor/facultatilor;

- Windows 10 Mobile Enterprise - destinata dispozitivelor mobile dintr-o intreprindere;

- Windows 10 IoT Core - destinata dispozitivelor de mici dimensiuni care sa ajute la dezvoltarea conceptului Internet Of Things.

Detalii suplimentare gasiti pe blogul oficial: http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/05/13/introducing-windows-10-editions/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

pai pro e aia cea mai tare (Enterprise se exclude ca nu stiu sa fie chestii utile pentru utilizator normal). :)) si tu zici 'imi ajunge aia cea mai tare' :))

Cam asa functioneaza la mine.  =))  

Posted

oricum nu cred sa folosesti ceva ce nu e si in varianta 'home' :P

Asta nu stiu,ultimul Home l-am vazut la XP.

Iar eu am  pus pe al meu XP SP2 & SP3 varianta Pro,n-am cum sa le compar,n-ar fi logic.

Windows 10 Pro? Perfect.

Dacă am Windows 8.1 Pro, pot face update la Windows 10 Pro, nu? :))

De la orice Windows 7 SP1 sau/si Windows 8.1 te duci pe orice Windows 10 din cele 3 mentionate de mine si GOH.

Posted

Asta nu stiu,ultimul Home l-am vazut la XP.

Iar eu am  pus pe al meu XP SP2 & SP3 varianta Pro,n-am cum sa le compar,n-ar fi logic.

Cum adica nai cum sa le compari? Cei asa diferit?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Daca n-ai trecut pe la Neowin cum te-am rugat...Te-ar fi lamurit baietii.

La fel cum 8.1 a venit drept un update major pentru Windows 8,asa si acele update-uri ''SP'' [service Pack] au fost extrem de importante pentru XP,deci,nu pot spune ca Pro merge mai bine ca Home,deoarece intre cele doua versiuni se afla 3 Service Pack-uri.

Posted

Ahm..si windows home are service pack 3...

Tot n-ai inteles la ce ma refeream.

Am avut un DVD cu Windows XP Home [original,cumparat din magazin].

Si-am pus mana mai apoi pe Windows XP SP 2 [si ulterior SP3],dar Pro.

Ti se pare ok se le fac o evaluare ''cap-la-cap''?

• Moderators
Posted (edited)

Pai uite,ca exemplu,la Windows 7,intre Pro si Enterprise n-am simtit vreo diferenta.

Enter are în plus faţă de Pro: BitLocker / AppLocker / Bootare de pe VHD / Branche Cache / DirectAccess / Căutare federalizată (Scopuri de căutare de întreprinderi) / Pachete de interfață utilizator multilingvă (MUI) / Subsistem pentru aplicații bazate pe UNIX. Ai folosit ceva dintre acestea?

Îmi place când văd sclifosiţi după nush ce versiune şi defapt la ce folosesc ei le ajunge şi versiunea minimală (nu mă refer la tine..cred).

Edited by Courage
Posted

Din ce zici tu acolo,am folosit asa:Pachete de interfață utilizator multilingvă (MUI) / Subsistem pentru aplicații bazate pe UNIX / BitLocker / AppLocker.

Ultimele doua,pentru ca n-am avut ce face si eram in perioada in care invatam de la cei de pe alte comunitati,ghidat pas cu pas de acestia,prin totariale sau chiar ajutor direct.

In aceeasi masjura,cum am urat din totdeauna pachetele lingvistice [mi-am dat seama de prima data cand am pus Romana pe Windows 7] si nu-mi aduc aminte sa fi folosit acel subsistem alfel decat ca sa vad cat din ce pot face pe UNIX,NU pot face si pe Windows,Pro e cea mai accesibila in ceea ce ma priveste.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.